Freebies : Kpop Header [ 33 ]

Assalamualaikum. Since apa yang jadi, rasa macam serba salah pulak nak publish header exo ni. Tapi disebabkan dah buat, better publish kot. aha. Entah la. Maybe ni last kpop header. Lepas ni tak tahu akan buat header lagi ke tak. So here.

Size : 880 x 280
Image : WHI | DeviantART
Types : Transprt | Background
http://i.imgur.com/XEr2tNn.png
http://i.imgur.com/byEj7kj.png
http://i.imgur.com/st1xMxt.png
http://i.imgur.com/zw5lIfo.png
| Do not re-freebies |

6 comment [s]:

Syaza Raihanah said...

Boleh buat tuto tak?" Itu pun kalau akak tak kisah :)

atiqahjaidin said...

@Syaza Raihanah : Tutor header macam ni ke? Akak dah buat tutor ; cuba refer tutor 'header polaroid'. Steps dia sama je :]

Syaza Raihanah said...

@atiqahjaidin Yup. Oh, ye ke? Okay, thanks. Nanti Syaza cuba buat :)

Al said...

can i take one of them they look awesome zomfg

atiqahjaidin said...

@Syaza Raihanah : Ok, u're welcome ^^
@Al : Thanks. ouh sure ^^

Hanan Rashid said...

Kalau saya re-freebies tapi credits akak pun tak boleh ?