Tutorial : Cara Daftar dan Share Iklan { 8Share }

Assalamualaikum. Bagi yang ingin menambah pendapatan sambil berblogging boleh lah daftar 8share. Tapi bagi yang belum tahu 8share tu apa dan mcm mana, ia sama mcm ruangan iklan Churpchurp juga. Hanya dengan share link iklan yg disediakan, kita akan dapat RM0.20 dengan setiap satu klik. Senang je kan? So kalau nak mendaftar just ikut steps ni ; 
Cara Daftar 8share
1. Click laman web { INI }
2. Then, click Sign Up
3. Isi maklumat yang diperlukan dan lepas tu klik Create my account
4. Done. Sekarang cara untuk share iklan pula.

Cara Share Iklan 8Share
1. Sign In account 8share
2. Click pada Specials
3. Sekarang, click mana-II iklan yang hendak dikongsi
4. Nanti akan keluar page macam ni. Korang scroll ke bawah, sampai la jumpa macam ni

5. Korang pilih dekat mana korang nak share iklan tu. Contohnya dekat facebook, twitter, etc
6. Lepas share tu nanti akan keluar lg satu tab, korang ulang cara yang sama utk share iklan.
7. Tapi kalau dah taknak share, boleh je terus tutup tab tu.
*Setiap earnings yang kita dapat akan terus di-bank in ke dalam akaun bank kita.

3 comment [s]:

T H E J U N G S N O W said...

Akak, kalau nak request header jung sisters boleh ? Jessica and Krystal ? thank you ! *bow*

aien hermionie said...

datang blogwalking sambil follow sponsor Mega Duo Giveaway PINK BLUE By Mira Era ..aien ada anjurkan giveaway..jadi aien nak jemput awak join.. ^_^
mini calendar giveaway by aien hermionie

atiqahjaidin said...

@T H E J U N G S N O W : Sorry, buat masa ni akak tak terima request header ;-;