Random ;

Assalamualaikum. Sebelum tu nak ucapkan Salam Maulidur Rasul to all Muslims. Semalam tieqa private blog ni atas sebab-sebab tertentu. Sorry sebab private blog tanpa sebarang notis. aha. Act just nak edit sikit. Kalau korang perasan header dah bertukar. Header nampak tak kemas sebab eden edit dalam keadaan tak serious dan tak fokus. so yeay hasil pon nampak agak..
Perubahan pada blog ni tak banyak, sebab sekarang tieqa memang dah tak mahir dalam coding. Dulu pon tak mahir jugak, tapi sekarang rasa lebih teruk dari dulu. Kemahiran dalam coding dah berkarat since guna denim. Bukan salah template denim act tapi salah diri sendiri sebab tak praktik dengan betul. So kalau ada yang tanya bila nak buat blogskin baru, just wait and see. Dalam proses. Masih belum ada idea dan sedang mencari idea. 

Again. Common template by meh. Skin ni tieqa buat hujung tahun lepas sampai sekarang belum siap, terasa skin ni sangat common dan design pon sama. Sebab tu sekarang tieqa cuba nak cari kelainan sikit ; tp belum jumpa kelainan tu. Aha. Rasa macam nak 'bersara' dari continue buat template blogskin ni tbh. Now, terfikir nak belajar buat graphic. Memang susah, cause masih dlm proses utk belajar semua tu. sobs. Btw blog satu lagi tieqa dah un-private. Sekian.
Maaf sebab dah lama tak update tutor. InshaAllah ada masa nanti tieqa cuba update

7 comment [s]:

Mazni Munawar said...

Lama dah tk nampak kak tieqa, btw ok apa header baru akak tu ^^

atiqahjaidin said...

@Mazni Munawar : Hehe, akak ada je. cuma dah jarang update. Thanks ;-;

Yuyan said...

Tetap cantik, tak pe ilmu tu hak ALLAH, kalau Dia nak beri Dia beri, Kalau Dia nak ambik balik pon ape boleh cakap dah hak Dia.

are'na said...

salam maulidur rasul ^^
nice header..

BaekReeth said...

kak tieqa , cantiklah header tu v.v saya tak reti nak buat header cemtu V.V sobs sobs .

Fatin Nur'Aqillah said...

header akak cntik la

atiqahjaidin said...

@Yuyan : Betul tu. milik Allah :')
@are'na : Salam mailidur rasul. thanks

@BaekReeth : Thanks ;--;
@Fatin Nur'Aqillah : Thanks~