Changed ;

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Dua hari blog ni diprivate tanpa sebarang notis. lol. Walaupon tieqa dah inform dekat fanpage & twitter, tapi masih ada yg bertanya kenapa tetiba tieqa private blog. Ada yg ingat tieqa nak tukar design. Namun, jauh sekali. Haha. Tieqa tak tukar design blog pon. Kalau korang tengok style blog ni still sama dengan yang 'dulu'. Then, apa yang tieqa tukar? Ok tieqa skrang dah tak pakai blogskin lagi. Blog ni sudah bertukar menjadi Washed Denim Template.

Design dan segala editing dalam blog hasil dari bantuan my dongsaeng, Arrien Amani. Tieqa minta tlong dari dia untuk edit blog ni. Terima kasih sgt sbb sudi tolong. /terharu/ Ni pon disebab tieqa totally dah lupa semua benda pasal template ni. Mungkin tieqa dah terbiasa dgn template classic. Hari-hari tenung coding blogskin. Otak pon blank. Tieqa sebenarnya mmg dah lama nak tukar template, ni pon disebabkan eden dpt 'aduan' dari bloggers yg m'gatakan post dari blog ni tak muncul dekat dboard diorg. Mulanya, tieqa pon hairan. Lpas tu baru tieqa ingat. Dulu Atin pernah bagi tahu pasal perkara ni. Rupa-IInya bg sesiapa yg pakai blogskin, mmg post/entry yang diorang publish takkan muncul dekat dashboard. Benda ni jadi bagi mereka yang follow menggunakan follower widget bukan follower button tau. Masalah ni berlaku kpd sesetengah follower sahaja. Especially new followers.


See? Design masih sama. Sayang nak tukar. lol. Just header je yang berubah. Dah lama tak buat header rasa kekok di situ. Bagi sesiapa yg ada request tutor. Jika ada kelapangan tieqa akan buat. Maaf la eden ni selalu lambat update tutor. Tieqa ingat nak bagi freebies skin yang lama. Tu pon klau ada yg berminat.
Minta tolong like & share boleh? { click }

5 comment [s]:

Nurin Aireen said...

Sama lah nasib kita. Rindunya kat blogskin y.y

AtiqahJaidin said...

@Nurin Aireen : Itulah. sedih T.T

Nur Najihah said...

cantik sangat..tabikla sapa sapa yang pandai designing blog ni..
http://yayaomeyy.blogspot.com/

Maryam ♥ said...

Saya berminatt *u* !

Nurazlan Azmi said...

header tu guna font apa?? jatuh cintalah dgn font dia!!!