Freebies : Cursor (ReQuest)


Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Hari ni tieqa buat beberapa cursor yang telah direquest. Sorry sgt. Sebab baru buat. Bagi yg nak request just tinggalkan comment.


       

      
     
        
      

127 comment [s]:

diyana.wr :] said...

comel je... g-dragon ada?

Nurul AtiQah said...

@diyana.wr :] : Ada. baru update :)

Aina said...

saya ambik gd ye ^^

Miss HunHan~ said...

Sye ambik HunHan kayss ^^

Nurul AtiQah said...

@Aina : Sure! :)
@Miss HunHan~ : Okay :)

yaya c domo said...

amik one direction ya? tq ..

Intan Nursyafiqah said...

akk tieqah~ adk amik satu~ hehe..XD

Asyikin said...

Awak kita amek baekyol tau =D Thanks cute sume

Asyikin said...

Kalau awak buat kan gmbr love pink pstu tulis SyikinLala boleh tk ? Guna font sama

Nur Ardini said...

akak, saya ade request cursor.. akak ade check? tp saya lupe saya tulis kat mane, same ade kat request tu/ cbox.. tp rasenye kat request

Nurul AtiQah said...

@yaya c domo & Intan Nursyafiqah : Ok amik la :)
@Asyikin : Ok2..boleh :)
@Nur Ardini : Ada ea? sorry akak tak perasan. boleh bagi lg sekali x? -,-

Ariffudin Rawa said...

Font cursor yang akak guna sekarang ni font apa ek?

Aizan Shazlin said...

Nak request kat sini boleh takk? Buat love kaler pink pastu tulis 'Minhyuk'. Guna fon yang same. Thanks!

Myra Eunhyuk said...

unnie,nk request sni jgk,nk eunhae pnya...love wrna pink and font yg sma..hihi komawo

Aqilah Othman said...

akak , qilah ambil cursor 1D ye , tapi boleh tak akak buat yang love tu warna pink ? mcm cursor akak ? kalau x boleh takpe , aqilah tak paksa .

Ira Syiqin said...

boleh tak nak reqeust cursoryang tertulis irasyiqin

Nor Aireen Abd Rahim said...

Akak, nak request jugak boleh? Nak love kaler purple pastu tulis Aireen Rahim, font sama. Sorry nyusahkan akak k.

★Anis Azman★ said...

assalammualaikum.. akk nak cursors name yoseob boleh x?? nak wrne love wrne purple?? :D

Nurul AtiQah said...

@Ariffudin Rawa : UdamojiAl
@All : Okay. done update! :)

Asyikin said...

Thanks sangat2

Nurain Nadhirah said...

akk nk request cursor leeteuk boleh tak?? klau boleh <3 tu nk kaler pink. boleh?? ^_^

Nurul AtiQah said...

@Asyikin : Sama2 ^^
@Nurain Nadhirah : Ok. done update :)

Nurain Nadhirah said...

ok trima kasih! ^_^

Myra Eunhyuk said...

tq..

Nurul Hanna said...

akak, klau sye mintak cursor sandeul pastu love tu colour oren..boleh x ?

Anis Syafiqah said...

Terima kasih kak :*

Nurul AtiQah said...

@All : Sama-sama semuanyaa :)
@Nurul Hanna : Done update :)

★Anis Azman★ said...

akk... nak request lagi satu boleh x?? tulis kan cursors nme SuperCats boleh x?? love nak wrne purple... ehehe :D

Nor Aireen Abd Rahim said...

Akak, thanks a lot ya. :)

Balqis said...

Akak, nak request boleh tak?
Nak cursor nama Balqis,tulisan warna-warni, font sama & love warna merah. Harap akak boleh buatkan. Thank You :)

Aizan Shazlin said...

Thanks akak. Sy ambik yg Minhyuk ye! :)

Farah Adriana Mohd Samsul said...

saya ambil 1d ♥

Nurul Hanna said...

thanks akak :D

Nurul AtiQah said...

@All : U're welcome, all :) yg request tu, tieqa dah update ^^

Asyikin said...

Awak saya dh htr kt tmpt req , awak tk bals pon

★Anis Azman★ said...

thanksss akk :)

diba ein said...

Trimas kak ^^

Ira Syiqin said...

thank akak sebab buatkan cursor untuk saya

Aldeena said...

guna running man & minhyuk bole ?

Lily Nieysa said...

unnie,nk request jgk boleh ? nk LilyLattle...akk boleh tak love to tukar jadi bintang. kalau tak boleh love pun takpe. warna pink kalu bintang mesti lah kuning kan. Satu lagi akk huruf L besar tu buat warna orange kalau bintang. kalau love warna purple. sorry akk,sy bnyak songeh. tolong akk eaak ?

Mai Maisarah said...

Thanks sangt sangat kak :*

Nursyazleen Ghazali (: said...

Akak. Nak request jugak boleh? Nak yang love pink tulis LeenGhazali . Tulisan sama. Boleh ?

Aqilah Othman said...

Akak :) nak request .. Nak cursor nama Aqilah , boleh tak ? Jangan marah :D

Goo Hye Min said...

amik ye ^^

Hanis Farhana said...

take one direction

Misz Nadia_Kim Nana (나나 김) said...

amik 1 ye ^.^

Misz Nadia_Kim Nana (나나 김) said...

Tolong buatkan cursor macam tu juga... yg warna warni mcm 3 yg kat atas tu hehe... tulis 'Nana Story'. Thanx tau!! Saya follow awak!! ^.^

Misz Nadia_Kim Nana (나나 김) said...

font sama & love wrna merah... sory banyak songeh... thanx tau awk :D

lalalililulu said...

akak....nk request leh x????? kite nak cursor Dont Hate Me!!!!!! love die wrne hijau ..tulisan die wrna wrni ....leh x ????

Nana Panda said...

Hi ^^ boleh buatkan cursor 'super junior' dengan 'yesung' tak :)

nanti saya follow awak :)

Nur Areina said...

bleh x saye nk ArinaD?
fONT WARNE WARNI.

Syaza said...

Saya nak Syaza Raihanah colour warna hitam. Terima kasih :)

Wanny J said...

atikah, saya nak jugak please! T^T

Wanny J said...

atikah, saya nak jugak please! T^T

Nurul AtiQah said...

@All : Done updating ! :)

Secret Garden said...

cute! sy ambil dua ye? ada dua cursor sy request! x perasan.. 4NIA dan 4minute

Aldeena said...

Akak nk request boleh tak ? Love tu color purple buad nama 'Aldeena'font yg sama . Sory kalau saya ni menyusahkan akak .

Asyikin said...

Kak , yg saya tempah tu akak dh buat ker ?

KuntumRenjong said...

Hai,kak. Nak request boleh? Buat kuntumrenjung same font macam akak punya cursor. Please kak. Haha. *tahap merayu ni*

Lily Nieysa said...

Kak tiqah thank you so much. I love you kak. Thank you sooooo soooo muchhhh... :)

Misz Nadia_Kim Nana (나나 김) said...

thanx so much!!!! kamsahamnida!! saranghae!! hehe >.<

Nurul AtiQah said...

@Asyikin : sorry. boleh post dekat comment tak?
@All : u're most welcome. yg selebihnya akan di-update kemudian :)

Ordinary Alyaa said...

ambik satu

LyanaZafirah said...

nak request.

LyanaZafirah

BilahBatrisyia #BudakTinggi said...

amik satu ya!!!

Fatini Azro said...

Klau nak request boleh ?
Cursor tu nak warna grey nama Fatini.
klau bolehlah :)

Amer Amirah said...

Nak Request Cursor Boleh ?

Tulis : Capital H
Warna : Biru

Nurul AtiQah said...

@All : Sama-sama. silakan ambil :) Bagi yg request, cursor telah di-update ^^

Fatini Azro said...

terima kasih @Nurul AtiQah :)

Wanny J said...
This comment has been removed by the author.
Wanny J said...

nak love wrna pink, nama Wanny J. huruf semua wrna pink lah. tpi taknak pink muda sgt. hihi

LyanaZafirah said...

thank ya..

Juliana lia said...

ambik stu :)

HumaiGongChann said...

Nak request ! Tulis "HumaiGongchan" , tapi cursor depan tu nak cursor tiny (yang kechik2 tu) Warna "Humai pink pekat" "Gongchan pink cair" Font sama ^.^

n a m h o y a j i e . said...

akak ! nak request cursor bley?

font y same, love color purple..
title ; NamHoya

btw, akak gune font ape ek?
cantek sgat-2 !

♥ shiera ♥ said...

saya amik satu,thanks :)

Nursyazleen Ghazali (: said...

Akak. Saya ambik yee. Thanks kak!

Puteri_Sunny said...

amik satu , melody :)

Puteri_Sunny said...

amik satu , melody :)

Beby Moo said...

Kak,pleaseeeeee buatkan cursor macam LilyLattle boleh? Tapi nak tulis "Noyamija" Okayy?

Fatini Azro said...

Kak , nak cursor boleh?
Font dia cam font cursor akak , boleh eh ?
Nama FatiniAzro , pastu saya nak bintang macam LilyLattle tu , pastu nak F dengan A tu ada warna macam LilyLattle tu . Terima kasih , kak . Maaf klau buat akak pening kepala :)

mas suraya said...

boleh tak nak request Cursor nama mas warna-warni

shasha qilah said...

Saye nak request cursor name 'aqilah' colourfull n love

NARA ZULKIFLI said...

Nak request cursor "Helios" . Guna font macam atas tu :3

Kang Tae Hee said...

kyeopta! kite amik yesung ye,, thanks!

Nuha Nordin said...

Nak request cursor boleh ?

Tulis : Capital N
Warna : Purple

ThisIsMyLife said...

Ambik myungyeol tau :) Tq ^^

yayuyiee said...

tolong buat cursor nama zizan please :( pleasssseee! kalau boleh tolong please bagi tahu saya okay :') pertolongan anda tersangatlah diperlukan.

1Derful said...

amik yg 1D tu eh :)

Kiryuu Asrar said...

saya nak Top :D

AimitoSehah said...

saya ambil satu ye ? yang Running Man . Ehh , boleh tak tolong buat satu cursor untuk saya ? kalau boleh , saya nakk cursor ''Aimi Rahim'' . Love dia warna pink , tulisan kelabu . Thanks ~ If tak boleh , takpe . :)

Farah Waheeda said...

Boleh tak nak request cursor . Tulis name " Raja Ayn " . Love die warna pink gelap . Tulisan die warna pink cerah .

Soefia HK said...

Nak 1.Thanks

BE AWESOME K-POP said...

Unnie boleh buat kan tak ? "Eiytao's"

Mrs.Oh said...

amik satu, gomawo, unnie.

HambaNYA said...

Ambik satu eyh? Thanks ;)

fatimah zaharah said...

heyy. nk jgk. tulis nme hellofattiey. wrne biru ehh. font mcm kat ats tuu . thanks :)

ღ Kiryuu Najwa ღ said...

saya guna top dengan bigbang ^^,v

яαяαα cнαи :) said...

Saya nak satu ya, thankyou! :D

missessanymounse. said...

assalamualaikum, buleh tak buad crusor nama saya? :( 'mrsenukhyuk' ;/ buleh ehh? hehhe.. metacih. akan tunggu.. :)) nak luve wrna pink. :>

Ainin Suffiah said...

ainin ambik. ty ;)

Aqilah Azumi said...

nak satu ! ~ Saya ambil ya ? :D
Thankyouu .. ;)

Nurazlan Azmi said...

akak saya pernah buat cursor request kat akak ..... blum dapat lagi sedih ...T_T

Little Gendut said...

Amik satu eh?

Nooraina Athirah Ramlee said...

tolong watkan cursor tulis " pinky " ye :D

Aliya ♥ said...

nk request cursor boleh?
' Aliyayie ' tulisan colour pink. Thankyou. ^^

Seha Suhaimi said...

Annyeong~! Saya ambil B1A4 ya! ^^

Aulia Suci Wardina said...

Akaa, nak 'Capital A' boleh? Harap aka nak buatkan :)
Thankyou

Kou Beantulu said...

assalamualaikum . sy bdak baru nak mintak request cursor bleh ?
kalau bleh nak mintak buatkan 'mrsyaasin'

OnNie Eyba said...

kak tikah, nak buat request bley?

Tittle : Aeybah N Adnan

bley tak?

Aina Ekma said...

nak request Aina WutWut bole ?

iScha said...

Akak, saya nak "iScharid". Saya nak warna font dia colourful lepas tu simbol heart dia warna pink :( Please akak. Akak memang talented lah. *jealous :'(

i'm Nαɗh' said...
This comment has been removed by the author.
i'm Nαɗh' said...

Kak tikah,saye nk request stu boleh tk ? :O Tittle:"NurNadhrah" warne font colourful ,love tu warne purple. Hope can :)

Aida Aqilah said...

saya nak request boleh ? nak Haraaboki , love kecik tu nak warna purple and yang hara aboki tu hitam . kalau boleh la :)

Miss Fyera said...

nk buad request bulee ? Buad nme ZAFYERAH , plizzz :)) wrne ape pon tk kesaa :))

Aizan Shazlin said...

Akak, nak request boleh tak? Buat love kaler pink pastu tulis 'Onew' kaler hitam, guna font yang sama. Thanks!

intan nazihah said...

tolong buat name saya boleh??intan nazihah

Husna Helmy said...

Assalam kak,saya nak request cursor. TItle: HusnaHelmy
nak ade love macam yang lain.font yang same.colour sume kelabu macam yang cursor kpop tu..TQ akak!

Dina Aqilah said...

ambik satu ye.

Myra Eunhyuk said...

Sy gna yg Hunhan. Cute je :)

nurul alyaa aqilah hamdi said...

saya ambik satu ^^

//likeastar said...

SalamAka. Saya nak buat request boleh? Buat love warna pink lepastu tulis Sab warna hitam. Guna font yang sama. Terima kasih :)

Myy Sara said...

what a good luck ! Ada nama myy . myy amek ea akak ^^ Thanks btw

Sarah said...

pinjam maimaisarah

Ra Nis said...

tsk:( Seungri takder...ke?

Farrah Nadia said...

nak nama farrahnadia. buat warna warni and bentuk love :)
tq :*