I am Back ;


Assalamualaikum. Berbulan sudah blog ni kesunyian tanpa khabar. Kemana agaknya pemilik blog ni menghilang. Okay. Sebenarnya tak menghilang. Cuma berehat. Berehat untuk jangka masa panjang. Cuba mencari ilham baru. Eceh. Sebelum ni tieqa ada jugak jenguk blog. Tapi tak ada mood nak update. Mode berblogging ni makin hilang. Entah. Sekarang cuba nak dapatkan balik mode tu. aha

Baca cbox. Jenguk cbox. Pelbagai soalan. Terima kasih sudi singgah. Maaf tieqa tak dapat reply. Atas sebab-sebab tertentu. Antaranya, sebab lupa. lols. Especially yang berkaitan dengan tutorial blog. Dah lama tak bermain dengan codings segala macam ni. Kena buat 'homework' balik lepas ni.

Sebelum tu, nak inform yang ask.fm ni [ CLICK ] dah tak aktif lagi. Sebarang pertanyaan boleh tanya dekat akaun yang ini [ CLICK ] . Btw thank you so much sudi lawat blog walaupun tak aktif mana. Tieqa akan cuba update lepas ni. In Shaa Allah.

6 comment [s]:

Music G said...

yes! thanks for coming back!

I am Eyah said...

Saya rindu kak tieqa :D

aiman liyana samat said...

Welcome back akak! ^^
Jemput singgah ke blog saya

Misaki PureBlood said...

yohoa welcome back XD hehehe :)


kan kan kan bila tinggal lama mesti lupa coding ngehehe XD and mood nak blogging pun kurang XDD

Ifah Arifah said...

kak..boleh tak saya nak share semua freebies akak?? saya credit sekali.. shinyspace.blogspot.com

Farah Huda said...

Blogwalking sini.. ^___^