Mini Giveaway ;

"mmm. . ."
Assalamualaikum. short entry. Cuba taip dengan secepat mungkin. aha. Act, tieqa bercadang dan masih dlm perancangan nak buat giveaway yang kedua. Tapi yang ni sekadar MINI giveaway. Nak buat full giveaway rasa macam tak sempat, takut nt busy dengan hal-hal lain.

Bagi sesiapa yang ada pengalaman buat mini giveaway ni, tieqa nak tanya. Selalunya tempoh mini GA ni berlangsung berapa lama? Rasanya tak sampai sebulan kan? Then, jumlah hadiah maximum berapa? Sorry tanya pasal ni. Act, masa first giveaway dulu pon tieqa buat entry macam ni jugak. ahaa. Since banyak benda pasal giveaway ni eden tak tahu.

So, kalau takde apa-II masalah. InshaAllah tieqa akan anjurkan giveaway bila-II masa saje. Buat masa ni tgh susun schedule, sesuai ke tak buat GA. lols. Hope dalam masa terdekat ni, tapi tak janji bila, sebab semuanya still dalam perancangan. Mungkin jadi, mungkin tak. Sekian.
Help me, please. thank you [ click
Feel free to request icon/twitter header at [ here

4 comment [s]:

Junkyo Hikari said...

giveaway?? >___<

hehe..
dah click like dah XD

atiqahjaidin said...

@Junkyo Hikari : Yup ._.
btw thanks :]

Junkyo Hikari said...

@atiqahjaidin

nak join2 XDD hehe hopefully tak terlepas kalau buat nanti XD hehe..

welcomes ^__^

atiqahjaidin said...

Hehe, okay ^^