Request : Cursor { Random }

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Ini antara cursor yang direquest oleh 20 comment terawal. Maaf, hari ni baru sempat siap. Bagi yang terlepas tu, boleh request juga. Tinggalkan nama cursor diruangan comment. Nanti ada masa tieqa buatkan. Tapi tak janji. Ikut mood. lol ;

| updated |

{ Right click utk dapatkan URL }
Maaf, hari tu cursor ni ada masalah sikit. Tapi tieqa dah edit balik. 

43 comment [s]:

Tutty Lolipop said...

Gomawo unnie :D

Nur Farizah said...

bentuk love tu unnie buat sendiri ke? and saiz tulisan tu berapa erk?

Sabrina SA said...

tq kak ^^

Teddy Comel said...

Comel comel ^^ nak jugak!! :3

AtiqahJaidin said...

@Nur Farizah: Yup. Guna font ; Saiz utk font ni 14. Tp normal 12px

@Teddy Comel: Still boleh request klau nak :3

@All: welcome :)

Amy Zana said...

Terima kasih daun keladi. Boleh saya request lagi :D

fatinaziz said...

nak jugaaa. haritu kita ada minta satu :(

AtiqahJaidin said...

@Amy Zana : Sama2. Bolej aje :3
@fatinaziz : Ouh,bole request semula?

fatinaziz said...

hee thank sys :)
love: pink *mcm idaa adam*
nama: FATIN AZREEN
warna tulisan: hitam

AmyZana said...

Peliknya. Cursor tuh tak boleh guna ;_;

Akif Imtiyaz said...

Terima Kasih Dear...
Tapi Yang Kak Lya PUNYA Tu Silap Eja Laa.. Nama Anak Kak Lya Akif Imtiyaz Bukan Aktif Imtiyaz Huhuhuhu...

Jassarah Syafiya said...

Love warna pin k tulisan /font yang sama.warna pun sama macam gambar atas.Tulis: Jassarah

Noratiqah Adib said...

gomawo! comel! :D

fatinaziz said...

haritu kita pun ada tny knp bila kita buat cursor sendiri, then dh upload dkt photobucket. dh copy url image tp tk keluar pun bila kita dh guna :/ help me

Nurazlan Azmi said...

alan nak request cursor boleh??
warna biru #C6E5FF;
nama Mr.Right

Iman Maisarah said...

akak, saya nak request boleh?

nama cursor:Iman Sarah
warna 'Iman': pink muda
warna 'Sarah' pink tua
warna love: merah

nurul alfira nasir said...

akak leh x nak ambik cursor keyshinee tu nak guna jadi cursor blog...;)

Saffiyah Tainaka said...

Sophia Kriss

Nurul Atika said...

nak juga =D
"syahit atisya"

Maryam ♥ said...

hai kak atiqah *waves* nak request boleh ? kekeke . saya nak tulis ' baekkysfangirl' :) thankyou

Iman Feeqry said...

Nak Jugak : Iman Zakaria

Puteri Fia said...

nak juga =)
"choi minho"

Nurazlan Azmi said...

gomawo nuna~!!!!!!!!!

nurul alfira nasir said...

akak nak request cursor mcm kt atas...luhan exo

syahirah yusri said...

tieqa unnie ! please buatkan cursor " Lee Min Ho's Wife " boleh :'( hope u notice me kak tieqa !!!!!! tqvm

Nur Shazleen said...

unnie, nak request cursor nama 'nur shazleen' terima kasih :3

Choi•Minhoヅ™ said...

Nak request cursor boleh?

cursor : Natasyapink

Ed. said...

thanks kak :D

Schaa Aina said...

Unnie, nak request cursor "baek" boleh tak? Kalau boleh tulisan gelap sikit hihi thanks unnie ^^

Kim Nara said...

wow . cantiknya. nak jugak : Kim Nara

nurul alfira nasir said...

thanks akak

Kim Nara said...

nama cursor:KimNara
warna : hitam
warna love: pink

:) :)

KyungsooWifey said...

unnie, nk req cursor bole? ^^ nk mcm kim soohyun tu. nma sya filzah izzaty. thanks unnie

balqis said...

unnie nk request cursor.tulis balqisAwai.love wrna peach.

KyungsooWifey said...

gomawo unnie ^^

Amer Amirah said...

tq ^^

Kim Nara said...

Thanks unnie

Kim Nara said...

nak req 1 lagi ?
nama : ALYA
warna cursor : hitam
wrna love : pink
thanks ><

fatinaziz said...

tp tk boleh letak pun :( dh copy url dh then bila preview tk jd pun

atiqahjaidin said...

@fatinazizTak boleh eh? cuba upload cursor tu dekat imgur ._.

fatinaziz said...

haah tkboleh :( dkt imgur ? apa laman web dia ?

fatinaziz said...

dah upload balik dh. tkboleh juga :(

atiqahjaidin said...

@fatinazizYeke? erm maybe akak tersalah. sorry ;--;

*notes: Maaf ye,request ditutup. harap maklum.