Perhatian ! Pembahagian Pemenang ;

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Giveaway akan tamat tak lama lagi. Sebelum tu nak ucapkan terima kasih kepada mereka yang sudi join Giveaway tak seberapa ni. Ada lagi dua hari utk korang join. So cepat join. Disebabkan tarikh tamat dah nak dekat kan, so tieqa dah bincang dengan my partner, Arrien tentang pembahagian hadiah dan pemenang. Cara kami bahagikan pemenang ;

Seperti sedia maklum Giveaway ni dianjurkan secara partner. Maksudnya ada yang join dari blog Tieqa & ada yang join dari blog Arrien. Jadi, kami cadang nak bahagikan jumlah hadiah tu kepada dua. Skrang ni hadiah yang ditawarkan utk 68 pemenang & kami akan bagi dua. Jadi blog Tieqa akan pilih 34 pemenang & blog Arrien akan pilih 34 pemenang juga. Faham kan?
Bagi pemenang top refferal akan ada dua pemenang. Satu dari blog Tieqa dan satu lg dari blog Arrien. So, ada 2 pemenang top referral bagi Giveaway ni. Utk pemenang berdasarkan Random, akan ada 33 pemenang bagi setiap blog. Okay, itu saje. Tieqa harap takde kekeliruan. Maaf, bagi mereka yang tak setuju dengan pembahagian ni. Kami dah cuba untuk berlaku adil dalam menjayakan Giveaway ni.
Belum join ? { CLICK }

6 comment [s]:

Haziza said...

Cant wait for the day >.< GoodLuck :)

Ird Irdina said...

tepat jam5.55 p.m :3

AtiqahJaidin said...

@Haziza : Thanks, harap semuanya berjln dgn lancar :)
@Ird Irdina : Huh? ouh baru perasan xD

Kim Nara said...

Tak sabar nye nak thu keputusan ! >_<

Nur Nabilah said...

Tak sabarnya nak tunggu pengumuman pemenang :)

ifharz fizo said...

akak ni saya bagi cikiett chibi untuk akak >< akak ni saya buat doodle untuk akak ^^ http://ifharzcho.blogspot.com/2013/11/wordless-thursday-doodle-chibi.html