Sorry + Hiatus ;

STICKY POST 
Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Petang tadi tieqa ada buat satu 'surprise' untuk korang, bila tieqa kata nak berhenti jadi blogger { click } Lepas tu, ramai yang tanya kenapa? kenapa? kenapa? Act mmg tieqa nak berhenti jadi blogger dah. Dah penat sangat. Jadi tiba la masanya tieqa berhenti berblogging, tp dalam masa sebulan ni je. LOL. So, korg abaikan status tieqa dekat fb tadi. Itu hanyalah 'troll' semata-II. Tieqa masih berblogging cuma akan hiatus dalam bulan ni je. Mesti ada yg tgh geram skrang kan? Sorry. Sekali-sekala troll-ING korang. Hehe

Tujuan hiatus ni adalah disebabkan final exam yang bakal tiba dlm masa dua minggu lagi. So, kena stop dari segala aktiviti berblogging ni. Tieqa akan kembali aktif pd hujung bulan october ni dan Insya'Allah pada awal bulan november nanti akan dianjurkan my first giveaway.Lepas tu,ada byak lagi prancgan yg tieqa tengah fikir, tp semua tu lepas final exam. Jadi doakan tieqa supaya dapat menjawab peperiksaan akhir sem ini dengan tenang dan dapat keputusan yang terbaik. Wish me luck. Sekian. Wasalam
Do follow my instagram { click }

15 comment [s]:

AmyZana said...

Kak Tiqah nih memang suka an troll orang. Baru tersentap sekejap tadi ingatkan betul =_________=

Aimi Wardina ♥ said...

Tak marah pun :) Btw, good luck unnie! Do your best! Banyak berdoa ye. Dan lagi satu, tadi Baekhyun mesej Aimi dia kata dia sayang akak :3 Hehee.

AtiqahJaidin said...

@AmyZana : Haha sorry sorry~ akak tak buat lagi. betul ni -_-'
@Aimi Wardina ♥ : Thanks, dear..InsyaAllah :) yeke? wahh terharu ~

Nurazlan Azmi said...

hahahha..ingatkan betul2 nak berhenti rupanya hanya troll semata-mata btw good luck kak tiqah...fighting!!!!

하나 said...

good luck! Allah always with you, trust it and be strong for final exam :)

Allah's. said...

walaupun geram, tapi saya bersyukur sebab kak tieQa masih blogging. Alhamdulillah~ :)

FaRaH ^_^ said...

Unnie fighting! Jawab betol2! Sebenarnye saeng pon ade exam gak,,hehe..

AtiqahJaidin said...

@Nurazlan Azmi : Hehe takde la. btw terima kasih :)
@하나 : Thanks. Insya'Allah. amin :)

@Allah's : Maaf pasal status tu U_U Akak masih sygkan blog ni. Tak smpai hati nak stop berblogging :')
@FaRaH ^_^ : Gomawo.. Insya'Allah :) ouh good luck to you too ^^

Balqis Sarah said...

Chen! Chen! xD

Liyana Izzati said...

Unnie , yg hiatus tu, pakai font ape ? Saya dh lupa. :3

Arrien ::@man!:: said...

Good luck unnie ^^

AtiqahJaidin said...

@Balqis Sarah : LOL xD
@Liyana Izzati : Yup. font "OCR Extended" :)
@Arrien ::@man!:: Thanks saeng :)

Siti Tiha said...

teruskan blogging unnie! hwaiting!

Husna Helmy said...

Assalam akak...macam mana akak buat tulisan 'STICKY POST' tu?? bila cursor sentuh..dia tukar warna pink...hihihi...cute...ade tutorial tak pasal tu..sorry sgt sbb susahkan akak... ^^

Husna Helmy said...

Assalam akak,kat mane akak cari background untuk tulisan 'hiatus' tu?
serious cantik header & background akak...sume cute2...thanks sbb nak share mende nih.. :)