Freebies : Kpop Header { 30 }

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Freebies header kali ni adalah inspirasi dari Ayuni. So, no wonder klau header ni nampak agak 'familiar'. Percubaan pertama yang agak memenatkan. Agak rumit nak buat header berbentuk gif ni sbnarnya. Gif tu tieqa dapat dari tumblr. Credit to the owner okay? Hanya ada tiga group sahaja. Tak mampu nak buat banyak-II. lol
Saiz : 900 x 310
http://i.imgur.com/X7VBZo2.gif
http://i.imgur.com/60kVEUm.gif
http://i.imgur.com/sMw6pL4.gif 

28 comment [s]:

nurulɑnisɑh said...

Waaa..take exo.Thank you :)

syahmi arieb said...

Wah! Nasib baik akak buat Exo! thank you ambik yang exo ya! ^^ Syahmi dah jadi Fan akak dah! Tutor akak best giler!

Alifah Yana said...

Unnie :) saya ambil yang exo . Thanks ! GOJESS

AtiqahJaidin said...

@nurulɑnisɑh : Okay, welcome :)
@syahmi arieb : Hehe, akak exostan, that's why xD omo saya bukan retis la awak. btw thanks :)
@Alifah Yana : Okay, welcome btw :)

Aimi Wardina ♥ said...

Nanti nak amek yg Exo punya *o* Gomawo! :3

Faraah Dinii said...

unnie pkai cs berapa ? Sya pakai c tak boleh masukkan pun gif tu :\

AtiqahJaidin said...

@Aimi Wardina ♥ : Okay, boleh..cheonmaneyo :)
@Faraah Dinii : Cs4..ouh rasanya setengah PS je kot boleh masukkan gif. unnie tak pasti :/

maizatul shazana said...

unnie, ambik satu ek ~ actually tak tahu nak ambil yang mana. tiga-2 suka ~

Kyuniel said...

unnie . saya ambik exo . :D Thank you .

Miss N.S said...

Unnie, saya nak EXO ~ Gomawo :)

AtiqahJaidin said...

@maizatul shazana : lol. ambil mana yang berkenan. hehe :D
@Kyuniel : Ok, welcome :)
@Miss N.S : Boleh. ambil la, cheonman ^^

Asma Sah said...

Cantiknya .Kreatif :D

Anne Muloque said...

Unnie, saya nak mintak izin nak ambil header EXO tu ye? Gumawo. ^^

Nurain Syazana said...

macamana nak letak dalam blog?kena download,lepastu bila download gambar dia tak bergerak pun..

Shazlien Junhyung said...

Take EXO. ThanGYU~ :D

Chanyeol Suho II said...

saeng amek yg EXO yerr .. :) thanks unnie .

AtiqahJaidin said...

@Asma Sah : Thanks :')
@Anne Muloque : Okay, nae ^^

@Nurain Syazana : Copy code yang tieqa bagi tu. Lpas tu "save image as"
@Shazlien Junhyung : Okay, welcum :)
@Chanyeol Suho II : Nae, saeng ^^

Saidatul Nadia said...

Cantik ^^ saye ambil satu ye.. yg EXO ^^

intan nursyafiqah said...

akk !! adk amik !! haaaa *0*

Nur Farizah said...

macam mana unnie buat bentuk yg menyerong tu?

AtiqahJaidin said...

@Nur FarizahClick pd shape tools ~

Ana Liya said...

Hehe ambik BAP ya?!

finawoosh said...

amik yg exo ^^

chiki tamie said...

saya ambil satu.gomawo^^

I AM said...

Unnie, nak yang EXO yea ? Cantik sgt ! Thankyou :D

Najwa Arisha said...

unnie saya amek exo tau^^

Aenur Nabihah said...

Ann ambik :DD

ale's said...

kak tiqah, mcm mana nak besarkan bagi sesuai dengan saiz body? header akak semua jadi kecik :'(