Tutorial : Convert Youtube Video to Mp3

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Hari ni tieqa nak share tutor bagaimana cara utk convert video youtube ke format mp3. Cara ni lebih mudah. Tambahan lg, klau lagu yg korang nak tu takde dlm bntuk mp3. So korg boleh convert melalui youtube. 

1. Click here
2. Nanti akan keluar page mcm dekat bawah ni
3. Korg copy URL / Link video dan paste di ruangan yg disediakan. 
4. Then, click Download Now. Follow step di atas
5. Tunggu beberapa saat utk video tu di-download.
6. Lastly, click pada Download Now
7. Automatically, video yg korg downlaod tadi sudah ditukar ke format mp3

1 comment [s]:

A. Safiah said...

akak nk tanye .. mp3 youtube nie nk masukkan dlm blog cam ner??