Request : Icons { Random }

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Seperti korang sedia maklum tieqa ada buka request untuk icon. Act, ni first time tieqa terima request ni. So, kalau icon ni nampak pelik harap dimaafkan. Hehe. Btw, kpd sesiapa yang berminat boleh request melalui Ask.fm { click }. Setiap icon ada 8 set. Tieqa hanya terima request pada hari cuti sahaja. Sabtu dan Ahad. 

| BIG BANG |

 

| TAO |


| HUNHAN |


| YOONA |


| AMBER & HENRY |


| KRISYEOL & XIUHAN |


| LUHAN |


Selebihnya akan di-upload kemudian. | Do not re-freebies |

17 comment [s]:

Balqis Sarah said...

my panda! :D *fangirling* xDD

Zack said...

Unnie! Thanks! Memang laju, saye amik HunHan kay <:

syahmi arieb said...

Akak nak D.O jugak! Alah! Hunhan pun boleh!

Myra Eunhyuk said...

Assalam,ambik HunHan ek.. tq :)

Nurazlan Azmi said...

comelnya big bang!!!!!!! alan ambik ye :)

Alya Mohd Zain said...

Saya amih HunHan dan Yoona ye

★ KpoppersGirl ★ said...

akak, saya ambil boleh?

Ummi Farhana said...

Comelnyeeeeee. :) nak ambil tau.

Eun Kwang Jihot said...

saya amek!!Thankkyu..!

Eun Kwang Jihot said...

akak pandai wat lah~comel..nanti wat lah freebies macam mana nak wat header ngan icon nih!

petite girl said...

bigbang yeaaay :)

★ KpoppersGirl ★ said...

saya amikk yaa :D trimas.

Nurin said...

saya amek semua

Fara HunHan said...

unnie, i take some :D

Najibah Luhan said...

unnie , saya amek ea

Lauren Kim said...

take tao :)

nabila huda said...

saya amik luhan dan hunhan