Hiatus + Happy Eid ;

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Dalam sebulan entah berapa kali tieqa buat entry hiatus ni. lol Banyak sangat. Post ni pon akan dibuat tatkala eden rasa nak rehat or malas nak update. Itu tujuan dia sebenarnya. Haha. Ok. Bulan ramadhan hampir prgi meninggalkan kita. Sedih rasa. Sedar-II dah nak raya. Baju raya pon tak ingat letak mana. lol. Esok tieqa akan gerak ke kampung. Rasa teruja, sebab dah lama tak balik kelantan. Hampir 2 tahun rasanya. Rindu atok & nenek di kampung. sobs3.

Jadi dalam 3 or 4 hari ni tieqa terpaksa menyepikan diri dari berblogging. Act, ingat nak bawak lappy ni angkut balik kampung. Tapi tak pasti. Takut takde connection dkat sana nt. Lagi pon mcm la sempat nk online. Sibuk kumpul duit raya ada lah. Padahal, tak sedar umur dah tua. /fake smile/. For those yg nk request tutorial tu masih boleh. Bg request header & cursor pula tieqa tak ambil buat masa ni. Klau ada pon tieqa jadikan sbg freebies je. Hope awok faham ye. Lastly tieqa nak ucapkan ;

Selamat Hari Raya Aildilfitri. Maaf kalau sebelum ni ada buat salah dan silap. Terkasar bahasa, tersilap kata, tersilap buat tutorial ke. Atau apa-II saje perkara yg pernah menyakitkn hati awok semua sblum ni. Harap dimaafkan. Once again. Selamat Hari Raya. Maaf zahir dan batin. Btw, gambar di atas hasil dari idea my adik. Dia yg tolong bagi idea. Tieqa just follow. Hehe. Okay la until here. Sekian. As'salam.

13 comment [s]:

NanaInspiritVSMelody said...

Alolo~ tomei nyer D.O.~
Btw.. selamat ari raya unnie~

NanaInspiritVSMelody said...

unnie~ nk pinjam gmbr bleh?

AtiqahJaidin said...

@NanaInspiritVSMelody Thanks. Selamat Hari Raya juga. boleh :)

Nurin Aireen said...

Selamat hari raya maaf zahir batin ye kak :D tolong jaga D.O bebaik lol

L Kim Wifeu said...

Comellah gamabar tuh. *Both
^_^ Selamat Hari Raya.

AtiqahJaidin said...

@Nurin Aireen Selamat Hari Raya juga, Nurin :) Haha. InsyaAllah :)

@L Kim Wifeu Thanks. Selamat Hari Raya juga ^^

mazni said...

pandainye akak edit. btw selamat hari raya jugak kak ^^

Arrien ::@man!:: said...

Wah segaknye D.O oppa pakai baju melayu,hehe but yang gambar atas tu pun comel jugak :D..
Anyway Selamat Hari Raya unnie,semoga selamat sampai ke kampung ^_-

Haziey Azie said...

kak tieqa, happy raya's day!

AtiqahJaidin said...

@mazni Hehe. terima kasih dik :)

@Arrien ::@man!:: Haha. Nampak aje Myungsoo ye xD Terima kasih, Arrien. selamat hari raya juga. Aminn :)

@Haziey Azie Thanks saeng. Happy raya's day too ^^

Aimi Wardina ♥ said...

Selamat hari raya akak :)

Nur Farizah said...

kak tiqa! jgn hiastus lama2 ~

Mazelina Zaini said...

salam aidilfitri unnie ^^