Freebies : KPOP Header EXO { 29 }

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Hari ni nak bagi header EXO pulak. lol. Sorry, tieqa ni EXOstan, sbb tu blog ni dipenuhi dgn freebies exo je. Don't worry tieqa akan buat freebies group lain juga. Buat masa ni tgh cari gmbar yg sesuai utk buat freebies. Image I got from tumblr. 
Berukuran : 900 x 310

http://i.imgur.com/TxxZCT7.png
http://i.imgur.com/iNFT3mg.png
http://i.imgur.com/uvr33Wx.gif

32 comment [s]:

nurul nabila said...

Daebak! saya ambil yang bawah sekali tu :)

kimellekai said...

Saya ambil satu boleh kan? Gomawoyo~ ^^

AtiqahJaidin said...

Boleh, ambil la :)

Aimi Wardina ♥ said...

Cantik :D

Anne Muloque said...

Saya ambik satu ye? Gamsahamida. :)

Arina Azman said...

cantik lah unnie!

AtiqahJaidin said...

Terima kasih, boleh guna kalau mahu :)

Ira . said...

unnie , saeng ambik satu :)
gumawoo

Indah Vee said...

funny! take one^^

Zelo Sungjae said...

Akak,saya amik tau..ThankGyu.

Nurhajar Danishy said...

Terbaikk ! Saya amik yang bawah sekali !

Ainaa said...

Tiqa Unnie >.<
Saya ambil satu ya?

marsya damia said...

hye..can i know..dkt mne nk letak header ni?

나나 said...

assalamualaikum ..... saya ambil yg bawah sekali tu yerr ~~~

Kyuniel said...

Akak ,saya ambik yang bawah sekali. Thank you. :D

• M I Δ T O • said...

ambil satu. hehehe time kasih

syafiqahnazi said...

kak tieqa saya amik satu tau.

HyunJae_ said...

saya amek yang bawahhh sekalii. hee gomawoo!

Miraa Lau said...

daebak :) ambik yg bwh skli tu yea :)) thank you !

Dang Atikahanum said...

Saeng amik yang atas sekali. Thankyu :')

Nur Farizah said...

ok,yg last tu mmg daebak,,,camne unnie buat header tu gerak?

AtiqahJaidin said...

@Nur Farizah Thanks. tak tahu. main cuba je sbnarnya. nt klau unnie dah tahu secara details. unnie buat tutor :)

@All : Feel free to use it ^^

Izyan Ayuni said...

saya ambik yang last sekali :3 so cute !!

Aqilah Azumi said...

Nak pakai satu ~ Gomawo :3

AinaRahman said...

nak guna satu :D thank you akak yg comel

Myra Eunhyuk said...

Akak, kite ambiksatu ea? Growl punye~. tq :)

Seha Suhaimi said...

Unnie, saya ambil header EXO M ya? :3

Eun Kwang Jihot said...

Woah~Cantiknya!!Saya amek ya!!

Afiys Ase said...

wahh cantik! amik satu yee , yang bawah sekali tuh ;)

Lauren Steven said...

akak ambil satu ;--;

Nur Zakiah Akma said...

akak tieqa , saya amik bwh skali :)

Nan Lulu said...

ambik yg bwh sekali~ thanks~