Semi-Hiatus ;


Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Bila dah buat post mcm ni, mesti korg dah boleh agak nk bg tau
tau apa kn? Hiatus. Cuti semester telah pon tamat. Mcm tak percaya. Nak cuti lagi, boleh? Aigoo. Cuti sebulan setengah tak cukup. lol. Mengada-II betul budak ni. Tieqa trpaksa hiatus buat buat masa ni ats sebab-II, connection mgkin takde dekat sana nt, klau ada pon mybe slow. Bila line slow hasrat nk update blog pon terbantut. Lepas tu busy dgn kuliah. Tieqa mungkin boleh update masa cuti je kot. Tak tahu la bergantung pd keadaan.

Berkaitan dgn request tutorial or freebies. For freebies such as header or cursor tieqa terpaksa tutup request buat masa ni. For tutorial masih dibuka. Korang boleh request dekat Ask.fm. Nak tnya dekat cbox pon boleh juga. Cuma tieqa dah 'fobia' dgn cbox skrang. Ni semua disbbkan satu kes ada org hantar link 'hantu' dkt my cbox. Bukan sekali. Banyak kali eden TERkena. Malam-II pulak tu. Siapa yg hantar link sedemikian sila la stop. Saya ni lemah semangat. Sekali TERkena terus fobia. Benda ni serius ok.lol Lg satu pasal ni
You cannot post.You have been banned
Pernah tak benda alah ni keluar masa korg nak post something dkt my cbox? Setahu tieqa la, tieqa just banned/ blocked anon tu je. Tak tahu pulak boleh effect dkat blogger lain. Huh! tak faham, nways klau ada problem dekat cbox tu, just tnya dekat Ask.fm ok? So until here, sorry jika tieqa pernah buat korg sakit hati atau sbgainya spanjang berblogging ni. Terima kasih juga sbb sudi singgah blog x seberapa daebak ni. Then, to my followers thank you very muchiee! Ada yg tieqa follow, ada yg tak. Sorry sgat. Apa lg nak cakap? Okay lah byak pulak eden membebel. Nak bersiap-II packing barang then fly to Korea Perak. Jumpa di lain hari. Take care. Ada masa tieqa update la eh. Sekian.

3 comment [s]:

Atin Tory said...

ape ada link hantu? huh.. atin x tau ade ke x de.. sbb klo link ni atin jrg tekan .. adoii nasi9b baik unnie bg tau.. klo x terbukak nnti abis x tido mlm -,- .. dah la atin ni mmg x bole tgk muka antu apatah lagi citer antu. dah la melayu ni xde kne asik buat filem hantu -,- . btw selamat berstudy LOL hihi :D..

Aya_Qiha said...

nanti rindu aihara dekat kak tieqa...HUWAAA!!

Ira Syiqin said...

kesian nya akak.. tak pe bersabar la ye..