Freebies : Kpop Header { 26 }


Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Kalau korang masih ingat last month tieqa ada bagi tahu yg tieqa akan bagi Header Kpop. Tak sure la tu request or freebies. Entah lupa pulak. Jadi, hari ni tieqa bagi beberapa header kpop. Yang ni jenis background. Saiz dia tieqa tak tetapkan berapa, sebab ianya berbeza-II. 

http://i.imgur.com/UC8gKfA.png

http://i.imgur.com/s80GED6.png

http://i.imgur.com/IybVoVc.png

http://i.imgur.com/R2tHbq4.png

http://i.imgur.com/RSjmsG5.png

13 comment [s]:

Nisha said...

Gomawo Unnie!! Ambil yg SHINee tu okay? :D

Ira Syiqin said...

comelnya

intan nursyafiqah said...

hehe ... unnie tiqah~~ adk nak tau ... hehe ... xD

FIRΔ CHRISTINΔ said...

akak tieqa, saya nak infinite punya eaa? hee, gomawo ♥

Nurul AtiQah said...

@All : Okay, amik lah :)

Ikha Shiro Chan said...

Tiqah kita ambil yg SHINee punya ye..

nurhusnina said...

saya ambil yang bap punye ye kak :)

Hidayah Waled said...

Gomawo Unnie <3 Saya ambil yg bap :)

☺ CikNurin Irdina ♡♥ said...

kita amik yang infinite.

L Kim Wifeu said...

kite amik infinite ye~ ThanGYU

Someone said...

comel . ambik satu ye ;)

Ummi Farhana said...

Comel :) ambik infinite tau. thanks.

Ummi Farhana said...

comelnyeee. :) amik satu tau. dan nak buat request boleh? nak header exo mcm tu tapi background pink pastel dan gambar cute semua ahli. boleh dok?