Freebies : Kpop Header { 25 }

 Tumblr_mkaowsar3d1ru8saco1_500_large

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Demam PRU dah habis? Btw hari ni cuti. Hehe. Okay lah tieqa nak bagi freebies kpop header. Act, header ni bukan dari tieqa. Ni dari my kawan blogger iaitu Nur Hazlina a.k.a Mrs Jinki. { click } Dia minta tolong. Btw header ni sangat awesome ! Kalau nak guna jangan lupa credit dekat dia ye. Ppyong.

http://i.imgur.com/f99JD6p.jpg

http://i.imgur.com/s5sB6Ve.jpg

http://i.imgur.com/P8RCHeL.jpg

http://i.imgur.com/saLoJRk.jpg

http://i.imgur.com/V1XzxeN.jpg

12 comment [s]:

Aziera Zulkifli said...

waa! awesome^^

Ha Niel said...

nicela >,< unnie , xde header Niel kew ? *just ask * :D

Nurul AtiQah said...

@Aziera Zulkifli : Kan? *o*
@Ha Niel : Takde. Ni je yang kawan unnie buat. hehe

Wanny Dlover said...

so cute..

intan nursyafiqah said...

woott, wooottt, awesome !! :D

Luhan's wifey said...

unnie , sy amek 1 :) thanks

Sparkling Angel said...

unnie saya nak yg ljoe ye^^

Aya_Qiha said...

kak,hara ambik yang snsd tu ye..^^^

park kimie said...

Anyeong ! Unnie saya ambik yang SNSD punya tuh eeh ! By the way , lawa lah header yang unnie buat .

AinaHusna said...

saya ambik 2pm tu kak :)

Piqa Baekhyun said...

Saya amekk Exo k eah unnie ? ^^ Btw, mana nak paste code ni ?

AtiqahJaidin said...

@Piqa Baekhyun Okay, paste dekat edit HTML