{ANON}


Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Sejak tieqa jarang update blog ni, macam-macam benda berlaku. Tieqa sebenarnya tak faham dengan sikap si ANON ni. Apa benda yang diorang nak pon tieqa tak tahu la. Seronok betul kenakan orang. Ni terjadi dekat blog tutobies ni. Tieqa baru check CBOX semalam. Agak terkejut bila seorang hamba Allah ni post something yang agak kurang senang untuk dibaca. Dia bukan Anon. Sebab dia sertakan URL blog dia sekali. Tieqa tak tuduh dia apa-apa. Luahan perasaan mungkin. Entah la.

Lepas tu atas dasar ingin tahu. Tieqa visit blog dia dan check CBOX . Nak tahu apa tieqa jumpa? ! Sorry owner blog, saya printscreen cbox awak. Minta kebenaran.


Terkejut ! Bila masa pulak tieqa post benda-benda yang macam ni dekat blog orang lain?! Tieqa bukan nak kata tieqa ni insan yang sempurna ke apa. Tapi memang betul tieqa tak pernah post benda mengarut mcm ni! Ada insan lain yang cuba guna URL blog dan NAMA tieqa. Lagi sedih bila dia post ayat macam ni lebih dari satu blog. Totally dah burukkan nama tieqa. Tolong la kepada sesiapa yang buat kerja tak berfaedah ni, sila la stop. Jangan gunakan nama orang lain untuk kepentingan diri sendiri. 

Act, hal ni dah banyak kali terjadi. Tapi takde la sampai 'jaja' URL blog sana sini. Tieqa yang dapat malu bila jadi macam ni. Blogger lain tanya kenapa tieqa cakap mcm tu dekat blog diorang. Kutuk-kutuk bagai. Guna ayat-ayat kasar macam tu. Tieqa terkedu. Tak tahu nak jawab apa. Sebab tu bukan tieqa yang buat. Tieqa hanya mampu minta maaf dekat diorang bagi pihak ANON yang tak bertanggungjawab tu je. Jadi, saya merayu. Tolong la berhenti post benda2 macam ni lagi. TOLONG LA! Tieqa takut hal ni jadi dekat blogger lain juga. Sekian. Wassalam. 

24 comment [s]:

Fafa said...

kesian kak tieqa. =(

Iema Gurlz said...

melampau nye
x perlu la nx memburuk2 kn org lain
moge2 anon toe sedar satu arie nty
insyallah ^^

intan nursyafiqah said...

hmm .. peduli kn dia ... gedik sngt nape ?? dia jelly tu sbnarnye ... blog akk cntik ... biasa la dengki ==' akk jgn risau la ... akk wt xtau je ... pi lantak dia ... satu ari nnti dia sedar, InsyaAllah ^^

Nurul Syafiqa said...

Sabar je kak :D Life Kena GO ON Haters Make Me Happy xD. Go Fighthing! :D

Nida Javadd Malik said...

Sabar ye kak :)
Dia kan di balas di akhirat maybe :D

Nurul AtiQah said...

Terima kasih semua :')
Akak harap sangat ANON ni sedar dengan apa yang dia dah buat. Insaf la.

nadiah mazli said...

sabar ye.. :)

yun yazwani said...

jahat nyer.. jeles bebenor sape yang buat tu..

tak pe la.. sabar je wak..

Aqilah Azumi said...

Kesian akak .. Bersabar ya ? Saya percaya yang akak memang tak akan buat benda-benda macam ni .. :(

Nurul AtiQah said...

Thanks for support ^^ tieqa kena lebih berhati2 lepas ni. HUHU

SAM said...

Jahatnya. Siapalah yg buat tu

nur athirah said...

kak tieqa!!!!

kat blog saya pun ada terjadik macam ni!!

dia guna nama azlan, tapi guna url blog kak tieqa... ayat memang sebijik macam kat gambar nih..


tapi, saya wat derk je.. ;)

http://athirahkimeunkyung.blogspot.com/

nur athirah said...

eh eh, sorry ayat lain, tapi ada yang sama :)

Juliana lia said...

kesian akq...sbr yer...:(

rodiyatul akmar said...

awak dekat shoutbox sy pun ada , dia guna link blog n nama awak , dia cakap mcm ni :

weks..ini blog pling buruk n huduh pernah aq masuk

kesian awak dia gunakan nama n link blog awak .tapi sy tau tu bukan awak :)

Asma Sah said...

Melampau sungguh org ni .Takleh detect ke siapa yg buat tu ?Kalau dpt siap la dia .

GadisTerengganu said...

jahat betul budak tu..rase nak sepak je muke dye..akak sabor je la..kakak dapat pahale..dye dapat dose..

Aina Annysa said...

hatters gonna hate,x yahlyn org mcm tu..istighfar jelah kak :)

Ana Myhusna said...

kesian awak.. takpe... buat tak tau jea.. takyah layan.. slumber jea..

AinSuhaini Hapsad said...

sian kak tiqah .. budak tu dengki koyt .. smpati kat akak ..hope ain xkena ..

Nurul AtiQah said...

Takpe la, mungkin ada sbb dia buat mcm tu. :3

Anne Muloque said...

sabar je laa.....kita pun senasib ngan awak.

Alina Rina said...

Hmm , melampaunya ANON tuu . Harap-harap tak jadi kat saya . Saya takut jugakk ..==Sabar jelaa . :)

AinaRahman said...

wahh terbaik! ada juga orang teringin buat macam tu hermm... kesian kat kak tiqa.