Freebies : Twitter Background #2 {infinite}


Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Hai semuaa. Dah lama tak update. Sorry busy sikit. Btw, tieqa ada buat beberapa twitter background INIFNITE khas untuk korang. Kalau nak guna, silakan. Tinggalkan comment selepas ambil /throw hearts/

[ Click image untuk dapatkan URL ]

27 comment [s]:

Farah Dini said...

cuteu ~~

Muniiraah said...

comel la ^^ , ambik yg colour purple tu tau, thanks :)

nurafrina kazman said...

eonni,sy ambik biru n oren :)

damia durar said...

unnie sya amk warna pink tu taw ^^

Nurul AtiQah said...

@All : Thanks! :) Ambil la klau nak guna ^^

intan nursyafiqah said...

tomeyyy~~ adk amik eh ?? :3 hehe ... xD

Ari JinChan said...

Kak Tiqah :) Ari ambik satu, ambik yang kelabu tu. Terima kasih :)

Zahirah Aira said...

Ambil satu. Inspirit forever! :D

Choi•Minhoヅ™ said...

wow, klaw na request shinee punya boleh?

Nurul AtiQah said...

@All : Ambil la :)
@Choi•Minhoヅ™ : Tunggu next freebies ye :)

Ira Syiqin said...

kak saya nak re freebies akak punya freebies boleh.. nanti saya creditkan kat akak

Mimie♪ said...

amek For Freebies Bolehh tk ? :3

nanieteukie said...

aaaaaaa,akak nak satu ! nak satu ! heheheh ,akak boleh x kalau nnt bebila akak buat freebies lagi akak buat SUJU punya 1 mcm gini ? kihkihkih xD

PenJae Wife said...

ambik satu :)

Adila Adha said...

saya amik satu^^ thankgyu

liyana fatihah said...

2PM ada ? :)

Shin Neul Mi said...

Cuteuuu!!~~Sy ambik satu yaaa~~

Fara HunHan said...

niceu~ saya ambik satu ye kak :)

amira azaha said...

Akak. Cam ne nak letak kat twitter? Jinjja. Saya nak guna tapi tak tahu -.-

Sarah D Sera said...

Akak , saya ambil warna pink . Thnkss kakak . Best betul kalau ada orang sehati sejiwa dgn saya macam akak ni .

Acha Melody said...

I take the orange one :D

Nurul Hanna said...

ambik purple.. :3

Asma Jailani said...

Saya amik satu . thanx ^_^

JELLO WIFEU ^^ said...

saya amek satu tau ^^

Hafiz Zulkafly said...

amek dua dua yang bawah :D

Sarah said...

akak saya amik yg birunyee! comel laa xD hee yg Boyfriend punye ade tak? xD

nabila huda said...

saya nak amik yang warna kuning , thanks