Cursor #3 {ReQuest}


Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Ramai yang tnya bila la tieqa nak update cursor. Hari ni dah hari sabtu dah. Tapi cursor tak update-II lagi. Huhu. Ni baru nak update. Yg selebihnya akan dipublish kemudian.

   
     
     

47 comment [s]:

Nur Farizah said...

salam nak tanya ni. yg gmbr kat atas tu,perkataan "request cursor",kak tiqa gune font ape ye?? terpikatlah..hehe

Mayra said...

Thanks kak tieqa sebab sudi buat cursor tuh ^o^ ambil ye.

Saffiyah Tainaka said...

Thanks akak, ribuan....

Mas Erma Azni said...

comel :D

tieyha_melodies said...

thx ^^

Marha Amni said...

Alaaaaaa . akak . Marha nak jugakkkkk

Dinaaaaa' said...

Makasih kak :)

Luhan Sehun said...

gomawo unnie ^^

Iffah Nadiah said...

Gomawo .. dApat jugak ..

Nurul AtiQah said...

@Nur Farizah : W'salam. font 'lemons can fly'
@Marha Amni : Boleh request :)
@All : Welcome all!! :D

Ayin ChinChan said...

Nak request cursor.
Nama: Ayin Oyen
Bentuk cursor: Love
Warna: Warna warni

Michin's said...

Thanks so much akak !!!

Marha Amni said...

Nak request cursor .. Hmm

Shin Neul Mi said...

Akk,nak tanya skit..Cursor sye yg sye request dulu,URL die dh OK ker?Hrp akk dpt balas or comment kt blog sy sbb sye dh tak selalu online..

Ira Syiqin said...

kaak tolong buat tuto macam mana nak buat header gunakkn adobe photoshop cs5 boleh? tlong kaak? please?

MaszNielzya said...

Akak . Nak request boleh takk ?
Nama : MaszNielzya
Cursor : Love
Warna : Hitam
Sebenarnya nak ikut style 1 .
Tolong ye akak :')

Dayna N' Anni said...

Request kat sini juga.. takut terlepas pndang ^_^

Style : 4
Nama Cursor : Dayna N' Anni
Warna Love : Merah
Warna Tulisan : warna warni

misz coklat said...

nakk jugakk :o
Style : *yg last*
Nama Cursor : Panda Sibling
Warna Love : Hitam
Warna Tulisan : warna warni

Fatini Zahid said...

nak request jugak =)
Style : yang last
Nama : Fatini Zahid
Cursor: Love
Warna Love : Hitam
Warna Tulisan : Warna warni

thanks kak ...

blue station! said...

gomawo unnie..!
kyeopta^^

Mїss ₭ooкїℰ ツ said...

As'salam . Kak TieQa boleh xtlg buat cursor Running Man dan nak kaler rainbow ? Thanks kalau kak nak tlg buatkn :D .

AlisyaLittleGirl said...

nk jugak, kene bayar tak ? berapa ? :)

S H I E R A said...

thanks akak! :)

Nureen Sofiya said...

akk kita nak request jgak..
Style 4
Nama cursor :Sofia_Din
Warna cursor : merah
Warna tulisan : warna warni..

Nursyifa Azizah said...

Akak . Nak request juga boleh tak ?
Nama kursor: N U R S Y I F A
Cursor+Warna : Love (pink)
Warna tulisan kursor (Nursyifa): hitam

stylenya macam kursor S T A R L I G H T lah :)

Alyanadhirah Azmi said...

Kak.! alya pun nak jugak. nak macam najibahrahman tu . Name : alyanadhirah . Thankyouu

_FalFau3 said...

:D awesome

apple blossom said...

cantik lah cursor ni . suka ! nak request jugak bolehh ?

nak mcm style 19 tu .
Nama : nurfairuz
Cursor: Love
Warna Love : Hitam
Warna Tulisan : Warna warni

thanks ^^

Siti Zulfa said...

Nak request cursor jgak
Nama: ZULFA
Bentuk cursor: Love (merah)
Warna nama: Hitam

Stylenya mcm punya IffahNadiah :)

Siti Zulfa said...

Nak tanya,, perkataan pada kursor FLUTTERSHY itu gune font apa ye? :)

Esya azizi said...

Nak request cursor :)

Yg tulisan "sofeanadia".

Nama : Ariesya

Inspirit's Baby said...

Sy ambik satu. TQ~

EXO D.Onique said...

Nak request cursor boleh tak ??

Buatkan cursor "MissRight"

Thank You >.<

Kara =) said...

terima kasih ^^

ღ Kiryuu Najwa ღ said...

comelnyaaaa >_< nak request dua boleh tak? kena bayar taakk? >_<' jatuh cinta dengan semua freebies akak >_< hehe

Nak request cursor. please...
cursor 1
Nama: Wawa
Bentuk cursor: Love
Warna: hitam
cursor 2
Nama: Ayim
Bentuk cursor: Love
Warna: hitam

err kalau rasa macam lelebih je saya ni, dah la first time req. tetiba mintak dua. buatkan satu je lah. Wawa ^^,v chuisunghamnida >_<' gomawo ^^,

Najwa said...

comelnya ^^,v err saya nak req boleh?

Nama: Azwa Naem
Bentuk cursor: Love warna purple
Warna tulisan: hitam

Adibah said...

semua comel2^^ takde tutorial buat cursor ke? ^^ saya nak request bley?

Nama: TheSquare
Bentuk cursor: Love purple
Warna: hitam

terima kasih ^^

Aimi Wardina ♥ said...

Jom baca sini! http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/03/tolong-like-gambar-aimi-bersama-burger.html

Ween said...

cursor first tu font ape?

Syahirah Salleh said...

sis yang nama saya takdak pun :(

HaniesSofea_98 said...

thanks yA..

yaya c domo said...

saya pun nak.. :)
nama : yaya_cdomo
cursor : anak panah
warna : kelabu + yellow
jenis: apa2 sajalah..
please..

Aainaa Jasri said...

Salam kak nak buat request leh? cursor nya
Nama: Aainaa
font 'lemons can fly'
Warna: hitam

pinkyaina.blogspot.com

Aainaa Jasri said...

Salam kak nak buat request leh? cursor nya
Nama: Aainaa
font 'lemons can fly'
Warna: hitam

pinkyaina.blogspot.com

ChocoLittle Pie said...

Assalamualaikum , akak tolong buatkan cursor untuk saye boleh?
Nama : Amirah
Cursor : Love
Warna : Pink
Font: lemons can fly

Azzahra Nafaraisya said...

akak aku request ye..
Nama : Azzahra Nafaraisya
Warna font : pink
Bentuk : love (warna pink)

jike dah buat kasi tau aku ye..

http://nafaraisya.blogspot.com

Iman Maisarah said...

akak saya request ye
Nama : Sarah
Warna font : -
S: Pink muda
arah: Pink Tua
Bentuk : love (warna merah)

kalau dah buat bagitau kat cbox k?

http://sebab-saya-iman-maisarah.blogspot.com