Header Request #6


Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Actually header request part enam ni belum sepenuhnya siap. Tapi tieqa publish jugak, sebab dah lama tieqa simpan header ni. Sorry baru nak publish. Yang selebihnya tieqa akan update kemudian. Tapi tak boleh janji bila. Tunggu. 

http://i.imgur.com/7ORjNPH.png

http://i.imgur.com/MjdO0WA.png

http://i.imgur.com/YTjNyYP.png

http://i.imgur.com/JYz5KSu.png

3 comment [s]:

Rienna MishCandy! said...

thank's tieqa!! :D rienna amek rienna punye k ;) chantex!

Mїss ₭ooкїℰ ツ said...

Annyeonghaseyo. Kak TieQa , kite sedih sngt sbb dh lme dah mintak header Running Man , bile bukak blog kak tieQa tngok2 kak xbuat pun. Hmm , tolong yee kak ! Dik dh bnyk kali dh bereQuest , comment . Hrap kak tieQa buat kann :D Heheee!

SoShiFied said...

boleh tak nak request header macam ni gak?