Header Request #1

1010126602d9b6e030_large

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Hari ni tieqa akan publish beberapa header yang telah direquest. Tapi bukan semua. Ni mana yang sempat disiapkan. Tapi don't worry yang selebihnya tieqa akan update kemudian. Sorry jikalau ada kekurangan.
http://i.imgur.com/2zT0iKH.png
http://i.imgur.com/jWxX4bR.png
http://i.imgur.com/6fJALrP.png
http://i.imgur.com/CoRq7Lu.png

http://i.imgur.com/n2mDiZ2.png

http://i.imgur.com/T4VCGcw.png

16 comment [s]:

Ainna Fatimi said...

Akak ni pandai wat header lh ! Dengki ase!

Nur Sabrina said...

suka yang nombor dua. simple tapi comel :) baiknya hati akak bagi free je .

AimitoSehah said...

Thanks buatkan header untuk saya yang ''Aimi Rahim'' tuh . :D Cantik sangat . :D :D :D

Nurul AtiQah said...

@Ainna Fatimi : Takde la reti sgt. masih dlm proses utk belajar :)
@Nur Sabrina : Thanks :) ngee, free or charge ^^
@AimitoSehah : U're welcome, thanks too ^^

Kang Tae Hee said...

Akak boleh request tak?? Kalau boleh nak reguest header transparent "Flying Without Wings"

Farsya Izzati Widodo said...

thank's :DDD

Wan Nur Balqish said...

Thanks akak! Akak,boleh tak bagi link photoshop yang akak dwonload tuh?

Mїss ₭ooкїℰ ツ said...

Annyeonghaseyo. Kak Tieqa , dah lama dah nak header request Running Man ni . Tak silap adik dah buat request dah. Hmm! Bole tak kalau nak header Running Man? :)

Dania Mazlan said...

Akak saya nak header transparent..X retilah kak..bleh buat tak..hihi..

Aimi Wardina ♥ said...

akak guna font apa untuk header AIMI RAHIM tu ? Harap tak kedekut ilmu :')

Nurul AtiQah said...

@Kang Tae Hee : Boleh, tp next time. lepas akak buka request ^^
@Farsya Izzati Widodo : U're welcome
@Wan Nur Balqish : Welcome, here http://www.lyssasecret.com/2011/06/tutorial-cara-download-dan-install.html

@Mїss ₭ooкїℰ ツ : Annyeong. ada request eh?dkt mana?
@Dania Mazlan : Boleh, tp kena tnggu request dibuka dulu~
@Aimi Wardina ♥ : Font "UdamojiAl" :)

Nazihah Amalnina said...

Assalamualaikum . Anyeong :D Saya pakai satu ye :) Kamsahamnida .

Mїss ₭ooкїℰ ツ said...

Ade lah , dkt bahagian request . Tapi , lame sngt nak Header Running Man . Bole lah kak ! :D

Lukeers Villiano said...

saya pakai satu yer..

Nur Aqilah Isa said...

thanks buat kan header~!! sorry baru perasan header dah siap.. btw thanks again!! =)

Syafiena Friendz said...

akak , font dekat header aimi rahim tu akak dowload eh?