Sepatah Dua Kata

Tumblr_m7zylccxgv1r01zw2o1_500_large

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Ini bukan post tutorial or freebies. Tapi post 'ringkas' dari owner blog ni. Woah dalam sejarah blog TUTOBIES, post entry macam ni. Memandangkan nak tahun baru, so kena buat pembaharuan ye dak? Okay, back to our topics. Firstly, tieqa nak ucakpkan ber-billion-billion terima kasih kepada korang semua sbb support blog ni. Tak sangka, ada jugak yang sudi singgah dan juga sudi guna beberapa tutorial & freebies di blog ni. Tieqa sangat-sangat hargai jasa baik korang *wipe tears*.

Sejak dua tiga menjak ni tieqa terima banyak request dari bloggers. Ada yang tieqa balas, dan ada juga yang tak. Mungkin korang akan kata tieqa ni sombong. Sebab tak suka reply comment blog mahupon chatbox. Sorry sangat. Kalau boleh, tieqa memang nak reply SEMUA pertanyaan dari korang. Tapi tieqa tak mampu. Kalau ada pon sesetengah je tieqa balas. Sama juga dgn freebies. Tieqa kan buat bila tieqa ada masa terluang sahaja. Contohnya masa cuti. time tu kalau nak request header or else. Sangat la dialu-alukan. Tp klau hari biasa, tieqa tak terima manaII request. 

Bila difikir-fikirkan balik, bukan mudah nak puaskan hati semua orang. Even kita cuba pon. Ada juga orang yang suka dan tak suka dengan hasil kerja kita. That's d' normal things. Act, tieqa rasa bersalah dengan korang. Aishh tak tahu la kenapa. Ingat next week nak start hiatus. Tapi don't worry, tieqa akan kembali dalam masa terdekat ni. Btw sorry again my chingu :(
Ni bukan sepatah dua kata! xD

16 comment [s]:

Myra Eunhyuk said...

Akak cute!! hye :) hehe

natasyapink said...

kite tak guna beberapa tutorial tapi kite guna semua. hehe ^0^

Nurul AtiQah said...

@Myra Eunhyuk : Hye :D
@natasyapink : Haha. thanks btw :')

Nurin Aqilah said...

Nurin cuba Tuto akak and alhamdulillah ^^ Menjadi :D Thanks akak ~ Sayang akak ketat ketat :3

Kay said...

terima kasih utk tutorial ~~

Nurul AtiQah said...

@Nurin Aqilah : U're welcome, dear :)
@Kay : Sama-sama :')

Aqilah Wahid said...

Suka sangat blog akk. siap promote dekat kawan-kawan lagi.. thanks sebb bagi tujuk ajar. :D

♥ shiera ♥ said...

tutorial and freebies akak semuanya cute :)

FlyingIfaa said...

Haha :) Its okay akak comel . Thanks jugak sebab bagi kitorang tuto & freebies yg comel momel belaka nii ^^

Atif Awatif said...

Suka kat tuto Tieqa. Faham. Dan menjadi ! Btw, thanks !

Asyikin said...

Sokayy lha Akak =) Akak mosti busy aite ? Lagiponn dah nak naik skolahh dh ni , Hehe =) Blog akak omeii

Yanie said...

MELT TENGOK GAMBAR JINYOUNG *O*

Nurul AtiQah said...

@All : Thankgyu. ahh terharu pulak xD

Aziah Ezzati said...

Saya pakai skin awak tapi saya pindahkan credit kat About :D

Goo Hye Min said...

Thanks jugak kak tieqa sudi buat tutobies !! Saranghaeyo!! :D

Luhan's wifey said...

Blog kak tieqa memang best ^^