Tutorial : Tukar Dashboard Baru ke Dashboard Lama

Tumblr_m6n1u1qv331rujbgfo1_r1_1280_large

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Hai. Tuto hari ni sangat simple. Tieqa nak tunjukkan cara untuk tukar dashboard baru ke dashboard yang lama. Bagi yang tak suka dashboard baru tu, bole tukar. Just ikut step ni

1. Dashboard

2. Click dekat bahagian yang tieqa tunjukkan tu. Lihat contoh gambar di atas


3. Lepas tu click Old Blogger Interface. Nanti automatic akan bertukar ke dashboard lama


4. Done. Yang dalam kotak tu. Kalau korg nak tukar ke dashboard baru balik. Memang suka bole main tukar-2 ni. LOL

5 comment [s]:

Hanim Syakirah said...

Kak Tiqah. Bakpe Ena punye blog, 'Old Blogger Interface' tu takdok pun situ ? Biasanya dulu ade. Tapi hok ni takdok kak. Acane ni ? :3 Sekarang ni yang ada ialah "Blogger Help, Send Feedback, Edit Users Settings, Revert to Blogger Profile & About Our New Look". Mananya kak ? -.-'Susahlah camni !

Hanieym Bustaman said...

Kak Tieqa ... knpe xde pom tlis Old Blogger Interface kat situ ..
Klau xde .. mmg xbley tukar dah ke ??

alwani snap ! said...

kak, tak de pun tulis old blogger ... mcm mana nk buat ?

SD said...

ni yg dulu.. sekarang ni mmg dh xde..

☺ CikNurin Irdina ♡♥ said...

Bila tengok cari old blogger interface tak jumpa ponn. macam mana nak tukar? memang tak boleh tukar dah ek?