Blogskin [4] : Snow Pink

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Hi! I'm back wif my 4th skins. Actually skin ni sama je mcm Like A Dream. Tieqa just adjust colour and beberapa coding. Sebab tu nmpak lebih kurang sama je. Btw for navigation korg just gerakkan cursor dekat gambar tu ye. Nanti dia akan appear sendiri.


44 comment [s]:

Atin Tory said...

wow pink <3 nice la unnie ^^

Nur Auni (FTI) said...

woah .. comel ! I Like It !

Nurul AtiQah said...

@Atin Tory : Thanks, Atin :)

@Nur Auni (FTI): Thanks :D

nis said...

comel... sblum tu, sy nk bagi tau kt atiqah yg sy ade amik template Like A Dream. x caye? bukak nie:

http://tuto-blogskins.blogspot.com

Nurul AtiQah said...

@nis : thanks..owhh. kk caye2 xD
thanks sbb guna ^^

syaida sufiah said...

unnie boleh x sye guna template ni :D

Arysha Hafrina said...

Wah , comel ! Saya suka :) Kalau boleh saya nak pakai ehh ??

Arysha Hafrina said...

Saya dah guna skin nii :) ~~

UmAi IsHa said...

wow! snow pink akak boleh tak saya guna skins..?

Nurul AtiQah said...

@syaida sufiah : Boleh, saeng :)

@Arysha Hafrina : Thanks!! ^^, okay :)

@UmAi IsHa : Boleh, dear :)

syaida sufiah said...

gomawo :D

Lauren Kim said...

sya nk tukarlah skin sya dgn skin unnie nie . nice . but sya tukar pink kepada blue bleh kan ? anyway unnie , nice skin .

Nurul AtiQah said...

@syaida sufiah : nae, cheomaneyo :)
@Lauren Kim : Boleh. tukar je :) ok, thanks btw ^^

Lauren Kim said...

unnie ,body skin snow pinky kan tebal mcm mne nk wat nipis mcm unnie punyer skin ? .

Lauren Kim said...

kalau bleh unnie tlg buat kan skin uhh warne blue bleh x? mian buat unnie susah . tpi kalau unnie x nk buat x per .

Nur Auni (FTI) said...

akq , saya nak cilok skins nih boleh ? eh2 .. nak guna ...

Nurul AtiQah said...

@Lauren Kimborder: cuba cari code ni top: 32px solid #FFE9EF; . Then ubah dia punya tebal..ubah colour je kan? boley :)

@Nur Auni (FTI): LOL..okay! xD

Nur Hanis ^^♥ said...

sye gune tauuu :D comelnye >.<

Nur Auni (FTI) said...

akq .. header tuh .. font ape ek ?

twinscraftlife said...

안녕하세요~~ Hi~ we sell handcrafts like pouch, key managers, bookmarks, bags and many many more! Please do visit us in our blog~ thank you~ 쇼핑하시면 더 더 감사하겠습니다~~
http://twinscraftlife.blogspot.com
http://thesoaplicious.blogspot.com

Nurul AtiQah said...

@Nur Auni (FTI): font 'GINETTE' :)

farah izzlyn said...

unnie , Farah mintak izin nak gune skin ni boleh ? :)

Nurul AtiQah said...

@farah izzlyn : Boleh, saeng :)

farah izzlyn said...

gomawo unnie :) tapi Farah nak ubah header boleh tak ?

Nurul AtiQah said...

nae, cheomnaeyo..boleh :)

Ain Quinn said...

Kak Tieqa , Ain guna ni eh . Ain nak tukar header and gmbr , boleh kan ?

Nurul AtiQah said...

@Ain Quinn : Ok, boleh :)

하나 said...

Nice skin!! I use this skin ok? :)

Nurul AtiQah said...

@하나 : Thanks. oke :)

light drita said...

im using it..ade x url untuk background tuh? kalau boleh saye nak sbb saye dah tertukar die punye background..hihi..thanks

Nurul AtiQah said...

@light drita : Orait! :) here d'URL http://i.imgur.com/pwQLk.gif

Aeisyah Hanum said...

kagum betul akak tengok korang- korang ni speaking korean..unite in the same hobby and interest. btw tieqa, akak guna eh skin ni.. nomu gamsahamnida..^ ^ ehh..

pu3 said...

Unnie ! Please help me ! Bila saya paste link dia , dia cakap 'Your template could not be parsed as it is not well-formed. Please make sure that all XML elements are closed properly.
XML error message: The reference to entity "f0" must end with the ';' delimiter.'

Macam mana nak buat ? Please reply soon TT

Nurul AtiQah said...

Ouhh, awak kena convert dulu ke template classic. tgk tuto ni http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/2011/11/tutorialtukarkan-kepada-template.html

farabuyat said...

Saye amek tau :D

Aira Dawson said...

commmmmmmmmmmmmmel <3

Minah Chocolate said...

unnie, nak guna skin ni sebagai basecode boleh? lawa sangat la!

Aisyah Sohaimi said...

wah cantiknya ... tapi macam mana nak letak blogskin nie dalam blog saya ... saya tak tau la ... please bagitahu caranya :(

Dayang Siti Masztura said...

Sis . Nak guna bolehh ? Tapi saya akan edit sikit2 . credit takkan kacau . boleh ?

Nurul faezah said...

saya nak guna ni... tp sy edit sket.. kredit x kacau oke? header sy tukar.. ^^ thanks a lot..

♫ Ikha Mohd ♫ said...

wah gambar k-on...

Arysha Hafrina said...

Unnie , saya nak guna skin ni sebagai basecode boleh tak ? Saya akan credit . Janji ! :)

Seha Suhaimi said...

Annyeong~! Saya guna ya! ^^

Fariha Najwa said...

Saya ambik,lawa sgt! visit my blog http://mysweet-story.blogspot.com/

Thanks!!