Hello

Assalamualaikum. Entry pertama untuk tahun 2019. Jujur aku rindu gila gila nak start blogging balik tapi tulah bila dah lama stop then nak mulakan balik tersangatlah susah. Coding pun aku banyak lupa even basic coding. Rasanya aku dah tak boleh buat tutorial sampai lah aku betul-betul ingat balik semua pfhh.

Those yang follow aku since 2010 dan masih stay till now. Mekasih kowangx. Zaman tu aku still dak sekolah weh ! Bila tengok balik post dulu-dulu sumpah rasa cringe gila dengan cara aku taip. Macam tak percaya yang taip tu semua aku HAHAHA. So siapa yang still refer tutorial aku tu semua please aku dah tak macam tu dah lmao. Bukan totally berubah lah but aku dah tua sekarang, buatlah cara tua. Matang sikit kot.

Atiqahjaidin menghilang ke mana? Aku tak hilang, aku berehat.

2018 was my hardest year. Allah beri dekat aku dan keluarga.
14 Januari 2018, abah pergi tinggalkan kami selamanya. Masa tu aku betul betul down. Orang yang kau sayang tinggalkan kau dalam sekelip mata. Allahu aku tak kuat. Tapi walau apa pun aku kena redha, aku tak boleh sedih. Aku kena teruskan hidup, perjalanan jauh lagi. Arwah abah tak suka aku give up dia nak tengok aku berjalan ke depan. And now I did it !

Al-fatihah to abah


3 comment [s]:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

wah, samalah akak. sy pun dh lama xberblog. lps spm rse nk blog balik . tp tulah susah btul kan . dulu kemain obses hahaha. sy bersimpati atas kehilangan orang yang tersayang. semoga ayah akk ditempatkn dikalangan org2 yg beriman

Life Aku said...

wasalam,, lama tunggu akak berblog balik. huhu ingatkan dah menghilang. setia ni tunggu. Takziah atas pemergian arwah. Harap akak terus tabah inshaAllah.

urznabil said...

My deepest condolences for your loss, Atiqah. Semoga Arwah ditempatkan dalam kalangan orang beriman, be strong sister