Senarai Pemenang First Giveaway by Atiqah Jaidin & Arrien Amani

Assalamualaikum. Semalam dah umumkan pemenang top referral. Hari ni nak umumkan pemenang utk random pula. Bagi blog Tieqa ada 33 orang pemenang dan begitu juga blog Arrien. So, korang mesti tak sabar nak tahu siapakah yang bertuah itu. Sblum tu, korg boleh semak nombor link GA korang di { SINI }
"SAYA PEMENANG FIRST GA BY ATIQAH JAIDIN & ARRIEN AMANI"
Nama :
Hadiah yang dimenangi :
Alamat :  { Bagi pemenang barang pos }
No. Telefon : { Bagi pemenang barang pos }
URL Entry Saya :
URL Blog penganjur : http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/2013/11/
first-giveaway-by-atiqah-jaidin-and.html
Bagi para pemenang sila sertakan maklumat seperti di atas utk tuntut hadiah. Okay, skrang jom kita lihat nombor siapakah yang bertuah. Tahniah ! yg tak berjaya. cuba di lain hari ye.

Header by Mazni { Tuntut sini }
{ 130 }

Header by Farah Aina  { Tuntut sini }
{ 199 }

Header by Hyuen { Tuntut sini }

{ 63 }

Header by Nur Wafa  { Tuntut sini }

{ 27 }

Header by Maryam Shafiqah x2 { Tuntut sini }

{ 202 }
{ 28 }

Header by Nasya Farhana { Tuntut sini }

{ 145 }




Cursor by Mariyah Ainun Aniqah x3 { Tuntut sini }

{ 9 }
{ 37 }
{ 168 }


Review blog by Malihah Munirah  { Tuntut sini }

{ 118 }

Review blog by Triple A-Rhue { Tuntut sini }

{ 76 }




Keychain by Syiera { Tuntut sini }

{ 12 }

Shawl by Alyaa Najla { Tuntut sini }

{ 178 }

Tudung Bawal by Ana solehah {Tuntut sini }

{ 203 }

Notebook by Azlan x2 { Tuntut sini }

{ 53 }
{ 79 }

Panda Mirror by Lee Yana { Tuntut sini }

{ 132 }

Fish Style Ring by ED { Tuntut sini }

{ 19 }

Keychains and pennants from US by Nazura { Tuntut sini }

{ 72 }

Handmade Phone Case  by Ainul  x2 { Tuntut sini }

{ 90 }
{ 187  }

KPOP Button Badge by Atintory { Tuntut sini }

{ 182 }


Phone Straps { Tuntut sini }

{  1 }


Button Boyfriend { Tuntut sini  or sini }

{ 164 }

Button Minwoo { Tuntut sini or sini }

{ 52 }

Tumbler { Tuntut sini or sini }

{ 180 }

EXO Card  by Panda Kpop Shop { Tuntut sini }

{ 10 }

EXO Lomo Card by ArinaAzman { Tuntut sini }

{ 18 }

EXO Sticker by ArinaAzman { Tuntut sini }

{ 16 }



Topup By Zack (RM5) { Tuntut sini }

{ 129 }

Topup By Asma (RM5) { Tuntut sini }

{ 117 }

Topup By Farhanah Muhaimi (RM5) { Tuntut sini }

{ 43 }

Mohon tinggalkan comment bila korang dah tuntut hadiah. Terima kasih.
SILA TUNTUT HADIAH SEBELUM 8 DISEMBER 2013 
JIKA TIDAK HADIAH AKAN 'BURN'

39 comment [s]:

Choi•Minhoヅ™ said...

*gosok² mata* tak percaya. Alhamdulillah

Zack said...

Alhamdulillah, rezeki kalini! Dah tuntut, no 16 :D

NurIzzah Inshirah said...

tak menang.

Iman Maisarah said...

ALHAMDULILLAH! REZEKI JOIN GA YG PERTAMA. NO 76!

Siti Tiha said...

no.79 dh hantar details :)

Arthur said...

Ok2 . .dpt keychain .. *_*

MiKi MoUsE said...

dpt header,dh hantar details. No 202

Oh D.Nie said...

Alhamdulillah ^^ btw dah tuntut {164}

Atiqah Norbeli said...

Akak saya pemenang button minwoo tu tp facebook sponsor button tu takboleh nk add lah then, tkboleh nk send message acane ye ? :(

Ana Myhusna said...

Huh.. Tak menang.. Btw, tahniah kpd pemenanng! ^^

atiqahjaidin said...

@Atiqah Norbeli : Yeke? kenapa tak boleh add ? ._.

@Tahniah bagi yang menang, yg tak menang, cuba lagi ye :3

Aimi Wardina ♥ said...

Aloooo tak menang :(

Umaira Ishak said...

Tahniah pade pemenang :) :(

Jassarah Syafiya said...

Boleh tak tolong cari no 25? Saya menang ape ye? Ke tak ;(

atiqahjaidin said...

@Jassarah Syafiya No. 25 takde, cuba lagi lain kali ye ~

hunhanism said...

tak menang :'( number 11 T^T takpe cuba lain kali lah.

Fatin Diana said...

tahniah semua :)

nasharina sardi said...

tak caye betol ah ! hehe . thanks . btw , saya baru lagi dlm bab GA ni . Ni kali pertama saya join GA ,, saya tak fhm mcm mana nak tuntut hadiah . selain itu ,yang mcm alamat-2 tu nak letak kt mane ? :D

atiqahjaidin said...

@nasharina sardi Awak isi maklumat ni

"SAYA PEMENANG FIRST GA BY ATIQAH JAIDIN & ARRIEN AMANI"
Nama :
Hadiah yang dimenangi :
Alamat : { Bagi pemenang barang pos }
No. Telefon : { Bagi pemenang barang pos }
URL Entry Saya :
URL Blog penganjur : http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/2013/11/
first-giveaway-by-atiqah-jaidin-and.html

Lepas tu msg dekat sponsor. Done.

Nur Shazleen said...

ala tak menang...... *sigh*

nasharina sardi said...

lupakan soalan saya .:) saya dh tuntut :)

Izyan said...

finally menang jugk hehe {118} ok dah tuntut hadiah

IDAH RASHID said...

alhamdulillah, 168 :)

sy dah pm sponsor tu smlm, tp hari ni msih belum dpt maklum balas. sokay, maybe she's busy...huhu~

btw, thanks atiqah & arrien ^^

Iman Maisarah said...

unnie, mcm mna ye? saya dah add fb sponsor tu tapi dia blum confirm req. nak message tapi tak boleh {76}

atiqahjaidin said...

@IDAH RASHID : Tnggu dlm beberapa hari ni dulu ye. klau sponsor tu masih belum beri maklum blas boleh inform tieqa semula :)

@Iman Maisarah : Takpe, tnggu dia confirm dulu then baru msj :)

Hannyn Shamsudin said...

yey !

alhamdullilah.
Thankyou yaa :)

Fasihah said...

130 done :)

Atiqah Norbeli said...

Dh tuntut tp melalui email sbb fb takboleh nk connect :) 52#

Anne Muloque said...

Saya yg bernombor 19 dah tuntut hadiah! :)

aisyah said...

Alhamdulillah... dh tuntut 117. haha. :)

ayuni_exospirit said...

Thanks Allah. I won my first GA :) No. 145~ dah tuntut ^u^

Yup Diela said...

129 dah :)

babydinojjong said...

Saya dah tuntut ^^ no.72 ~

Deeian. said...

{10} saya dah tuntut hadiah di fb lagi.. sejak 6 Dis lalu :)

Kim Nara said...

Akak sy dah inform kat sponsor tu . Tpi xdpt lagi ...

atiqahjaidin said...

@Kim Nara Ouh yeke. btw boleh akak tau kamu menang hadiah dr sponsor mana?

IDAH RASHID said...

assalam dear tieqa :) #168
sponsor cursor tu still tak kasi respond...

Kim Nara said...

Handmae Phone Case by Ainul

atiqahjaidin said...

@IDAH RASHID : W'salam. ouh yeke, hari tu sponsor ada inform tieqa,dia busy sikit. maaf klau dia lmbat bg responds ;-;

@Kim Nara : Ouh nt akak inform sponsor tu :3