Freebies : Tutobies List {Skin}

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Agak-II korang dah berapa lama tieqa tak buat skin baru. Last skin peterpan tu kan? Act, bukan taknak buat skin baru. Cuma kekurangan idea. Huhu. So hari ni tieqa nak bagi template untuk mereka yang ada buat tutorial or freebies dekat blog. Sesuai klau korang nak letak list tutobies dekat situ. Btw skin ni inspirasi oleh Nana Johari dan basecode ni dari tieqa sendiri. 

11 comment [s]:

ifharz fizo said...

paaan nak try nanti maseh unnie kak njoe mmg kreatifkan ?

AtiqahJaidin said...

@ifharz fizoOkay. Yup. she's so creative ^^

ifharz fizo said...

kak tieqa req sat ; macam mana nak buat backgroun belakang navi akak tu . nak letak bckgrn blakang navi mcm akak punya header

fatinaziz said...

sys kita nk buat tuto sendiri lh. tp tktahu nk buat page lain mcm mana. kita punya classic template

AtiqahJaidin said...

@ifharz fizo : Ouh nt akak buat tutor
@fatinaziz : Refer sini http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/2013/05/tutorial-affiliates-page-in-new-tab.html

nurul alfira nasir said...

akak mcm mn nk letak kt blogskin

nurul alfira nasir said...

x tahu nk letak mcm mn

AtiqahJaidin said...

@nurul alfira nasir Boleh refer tutor ni http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/2013/05/tutorial-affiliates-page-in-new-tab.html

Fatin Nur'Aqillah said...

ambil yea..TQ

AfrinaTarmizi said...

saya ambil ye kak Atiqah :)

Atiqah Norbeli said...

Tqah ambik ye kak atiqah ;)