Blogskin [6] : Peterpan

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Seperti yg dijanjikan, hari tu tieqa kata nak re-freebies skin lama yg tieqa pakai sblum ni kan? Jadi hari ni tieqa akan publish skin tu. Sorry kalau warna yg tieqa pilih ni tak menepati citarasa korg. Secara jujur, tieqa mmg tak reti pilih warna. Basecodes skin ni dari Myra. Tieqa dah credit pd dia dekat credits section. Please jangan remove/ delete credit tu. 

37 comment [s]:

mrslayhan said...

Awesome (Y)

Sabrina SA said...

nice :)

AtiqahJaidin said...

Thanks you n_n

FIRΔ NΔMU said...

akakkk, nak guna tau. thanks :)

Mong Sya said...

awesome!

AtiqahJaidin said...

Thanks you, feel free to use it :)

Aimi Wardina ♥ said...

Arhh,, cute !!

BABY LUHANNIE said...

Akak, this is so awesome omg. I love that header so much xD Saya guna k kak. Thankgyu :)

Faraah Dinii said...

cantik and awesomee ! Nak guna, tapi tak tau bila

mazni said...

alaaa cutenye peterpan tu. btw nice skin :D

Hana BuingBuing said...

Kak Tieqa! cutenya~. Saya guna ya!.

Aulia asw said...

Aka, aku nak guna boleh? :)

Fara HunHan said...

nice skin lah akak. i'll use this skin nnti.. header tu comell ><

AtiqahJaidin said...

Thanks :') feel free to use this skin :P

Natasya Aina :) said...

Akak , boleh tak akak buat tuto nak buat skin macam ni ? Tu pun kalau tak keberatan . Thanks . BTW comel sangat skin ni . :)

Lyyyynaa said...

Daebak nyeee. Aaahhh #Hunhan feeling overloading ;~~~~;

AtiqahJaidin said...

@Natasya Aina :) Akak tak tahu mcm mana nak jelaskan secara tutorial. :/ btw thanks :')

@Lyyyynaa LOL. hunhan shipper ~

FaZa said...

Waaa, ukuran header tu brp unnie? :) Freaking awesome skin!

AtiqahJaidin said...

@FaZa
900 x 310 . btw thanks n_n

N A Y L I said...

Ahh . Akak , Saya Gune Eh? :D

Ira Syiqin said...

awesome.. /menari gentleman/

FaZa said...

Unnie, header tu dari sini ke? Mcm mne unnie edit :O *feelamazed* http://i.imgur.com/kHhsNI5.png

AtiqahJaidin said...

@FaZa A'ah. unnie edit mcm biasa. lol xD

Nur Iz Dihar said...

kak , saya guna, boleh? cute sangat :3

Ms. Sya said...

Nak guna blogskin ni. TQ.

yuyun said...

sya pkai blogskin ni ye. 8D

Ainin Suffiah said...

akak ainin ambik. cantik :) tysm!

Rifa Saifanah Nasution said...

saya pakai ini ya, terimakasih :)

Della Dian said...

saya pakai ^^

Firdaus Mohamed said...

akak nk tukar header dia mcm mana?? ehh saya try cri url dia tpi x de.. buat tuto boleh x:)

Ummi Farhana said...

Comel :) nak guna eh. nak tukar skin baru.

Ha Niel said...

unnie,klau nk gne skin basecode! nnti sy credit nma unnie.klau x blh tak apa :D

Atashi L said...

Assalamualaikum,,
Tieqa, akak guna skin ni ye? thank youuuuu :D

Puteri Aisyah said...

kenape blogskin ni macam rosak je?bile dah dah post yang bru punye crite,then yang lme tu.. tulisan dy hilang?

Maira MinHo said...

Kita gna ye akak, thanks.

Nur Athirah Rosman said...

I want to use this!! thank you! :)

Ella Suhaila said...

Saya amik ! :)