Minta Tolong?


Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Entri ringkas saje. Takde apa yang menarik sbnarnya. Haha. Semalam tieqa ada post pasal ni dekat fanpage. Kepada yang bagi responds tu. Terima kasih banyak. Jasa anda akan ku kenang. Ok, sbnarnya tieqa nak minta tolong. Tak banyak pon. Just nak suruh korang "LIKE" picture. Maaf, jika permintaan ni tidak digemari. Ini merupakan first contest yang tieqa sertai. So, agak excited sedikit. lol. tiada paksaan. Ikut kehendak masing-II utk like. Kamsa.

{ Click image di atas }

Bagi sesiapa yang ada join GiveAway ni. Boleh share gambar dekat sini. nanti tieqa like juga. 

6 comment [s]:

FaZa said...

Kak Tiqa! :) Kite pun join jgk. Like tau~ Kite da like gambo kak Tiqa tuu :3
>https://www.facebook.com/photo.php?fbid=376179869154123&set=a.375813809190729.1073741832.373872839384826&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash3%2F947097_376179869154123_903552663_n.jpg&size=650%2C450<

PutriBlogOfficial said...

Done .

kimellekai said...

Hey Tiqa, saya dah like gambar awak. Ni saya punya. Thanks! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=376183389153771&set=a.375813809190729.1073741832.373872839384826&type=3&theater

MieNielKaiRa said...

unnie ! goodluck fighting ! xD

AtiqahJaidin said...

Thanks all. yg mana bagi link tu, tieqa dah like pic korang. Gud luck everyone :)

farah izzlyn said...

done like ! cantik gambar tu . pandai kak tieqa buat :) btw , saya pon join
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=376584045780372&set=a.375813809190729.1073741832.373872839384826&type=3&theater