Berehat ;


Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Sekadar entry ringkas dari saya. Okay, tieqa sebenarnya nak berehat sekejap dari berblogging ni. Berblogging ni memang seronok sebenarnya, dapat kenal ramai kenalan, dan korang memang sporting / campak cinta / . Tapi sejak akhir-II ni tieqa rasa nak berehat sekejap dari update blog ni. Takde istilah apa pon di sebalik statement ni. Cuma tieqa tak tahu nak update apa. Act, idea nak update macam-II, like tutors & freebies memang ada. Cuma tak tahu bila akan di-publish. Just tunggu.

Bagi yang request tutor, ada setengah tu tieqa buat. dan ada setengah tieqa tak buat. Bukan taknak buat tutor tu. Cuma ada sesetengah codes tu bukan dari tieqa sendiri. So, tieqa tak boleh buat tutor yang korang request jika melibatkan coding blogger lain. Harap korang faham ye. Tapi kalau owner blog tu dah sediakan tutor yang korang minta tu, tieqa akan bagi link dia. Lagi satu, pasal header reqeuest. Buat masa ni tieqa terima request header. Kalau nak, bole PM dekat efbee. Tapi tak tentu bila header tu akan siap. Siapa yang biasa request header dekat eden, mesti faham sgt. Selalu tak tepat pd masa.

So, tieqa akan hiatus dalam masa 2 or 3 or 4 hari. Haha, dunno. Ikut la. Kalau rasa diri ni rindu dekat blog, eden update la. Kalau ada apa-II pertanyaan tanya je dekat Ask.fm & Chatbox. InshaAllah kalau berkesempatan, tieqa akan jawab pertanyaan korang tu. Sekian, As'salam
Kepada yang TERbuka page source blog ni. Tieqa harap awok jangan
la copy 100% sama macam blog ni. 

5 comment [s]:

mazni said...

selamat berehat n happy holidays~ tkdelah lama sgt akak hiatus. hehehe

Shin Neul Mi said...

Nanti akak buat header yang Req dulu ek ^^ //Excited// Ehhh XD

Nur Aqilah said...

jom join GA ni. http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/1st-mini-giveaway-by-nina.html

Izyan Yan Cinnamon said...

selamat bercuti hehe..:D

Yuhanis said...

Akak . nnti leps hiatus , buatkan header untuk anis dlu tau ~ hehe