Blogskin [5] : Flying

Obxtl_large

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Memang dah lama sangat tieqa tak publish new skin. Ni disebabkan kesibukkan yang tak dpt dielakkan sampai tieqa lupa semua coding blogskin ni. Tapi semalam tieqa dah refresh balik. Haha. Alhamdulillah dah ingat sikit. Sikit je. Even tak banyak. Sikit pon jadi la. Semalam jugak tieqa un-private blog pertama, setelah berbulan private.

Then hari ni atas permintaan tieqa publish skin yang tieqa pakai untuk official blog. Act, code dia hampir sama dgn blog ni. No wonder la kalau nampak serupa. Lagi pon tieqa bukannya pakar macam wana, bole created skin sendiri tanpa menggunakan sebarang basecodes org lain. Tieqa pon guna basecode org lain. Cuma edit, tambah sana sini sikit je dan saya telah letak credit. Don't worry. 



Okay lah, lupa nak inform. Lepas ni tieqa hiatus dalam 2 or 3 minggu tak pon kurang. Harhar. Tak pasti. tengok keadaan. Final exam sangat hampir. Kena bersedia dari sekarang. Jadi terpaksa la saya tinggalkan dunia blogger buat sementara. Tieqa akan buat comeback pada hujung bulan April ni. Tolong jaga belog ni elok-elok. Kalau ada apa-apa pertanyaan boleh tanya dekat fanpageu or ask.fm. Link bole dapatkan dekat 'About' section yg kotak warna-warni tu. Hehe. Doakan tieqa lulus dengan cemerlang untuk final exam sem kali ni. 4 flat menjadi idaman. InsyaAllah. Tapi lulus pon dikira bersyukur dah. Sekian. As'salam. 

37 comment [s]:

Nuri Aqilah said...

Sy nak guna skin ni. ^_^

SoShiFied said...

Saya harap tieqa lulus exam kali ni.
Lupa lak,saya amik yerrr..

Aqilah Azumi said...

Saya nak guna jugak ya ~ Cntik sangat ! ^.^

Crush Youngjae said...

saya guna tau ^^

Farah Aqilah said...

saya guna skin nie eh..huhuhu..:D

scha leya said...

saya culik ehh.. hehe :D thanks,,

PutriBlogOfficial said...

akak tiqah , memang tak boleh tukar header tu eh ? Hrap kak tiqah blas comment putri balek :) *mengharap sangat :D

Sya Lala said...

Saya nak guna skin ni :D .
Woah , tukar semua jadi pink :3 .
Tengok la >> youngsyaa.blogspot.com

Faridatul Mardhiyyah said...

can't am I change the header? I wanna this skin, but I want to change the header too:/

zafira zulzafri said...

saya nak gune yang ni :)

AtiqahJaidin said...

Cari code ni http://i.imgur.com/24CgZ9t.png kalau nak tukar header ye :)

N A Y L I said...

Nak Guna Tau! ^_^ Comel Skin Ni! :D

miss peniel said...

nak nak !! :D

Yasmin Mohamad said...

hi, nak guna tau... nnti edit sikit2:D

Fariha Najwa said...

Saya guna :)

Asma Nasir said...

Saya guna. :)

Hanem said...

awak, sye guna ye. thanks :)

Nur Aeisyah said...

Assalamualaikum, tieqa. Akak guna skin ni ye. Maybe akan ubah sikit tapi takkan remove credit. Btw, sedap lagu. Teringat kat satu k-drama ni tapi lupa cerita apa -..-

puteri salju said...

mau gune

Sarah said...

nak cuba pakai :3

Lauren Kim said...

nk gune ><

Mashitah Faizal said...

NAK!!! :D

rjd sabrina said...

Guna ye... gumawo!! >.<

Eyqin Asyiqin said...

saya guna tau ! lawa sangat skin ni . thanks :D

Eyqin Asyiqin said...
This comment has been removed by the author.
Budak Giler Korea said...

nk gune ..

aWatif azmi said...

nak guna,thanx!

yaya c domo said...

wow. cantik. saya guna ek..

Naimi Syahira said...

Kita nak guna, tau! TQ

FIRΔ NΔMU said...

akak, saya guna tau. thanks :D

Natasya Aina :) said...

Akak saya guna ya skin ni . Kamsahamnida .

Khairina Amyra said...

Slm unnie, saya guna ya. gomawo :)

Maira MinHo said...

Sy guna, tq. :)

Lintang A Pramesti said...

saya guna :)
Comment box tak nampak lah meski lepas di click :(

Ecah Izzati said...

saya guna skin ini.

Mazelina Zaini said...

unnie , nina nak guna hok ni okay ^^ hihi Gomawo :)

Sarah Pigg said...

Zati guna tauu ^^ Tapi header tu Zati tukar sikit. Hehehe