Header Request #2

Tumblr_md110izptv1qf4k86o1_500_large

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Header request part two dah pon siap. Maaf, kalau tak memenuhi citarasa korang. Ada header tu, tieqa tak guna original gambar. Sebab susah nak crop. So, tieqa guna gambar yang lain. Hope awak tak kisah. 

http://i.imgur.com/HNGs0h6.png
http://i.imgur.com/ZHzBGlv.png
http://i.imgur.com/RAUTq0M.png

http://i.imgur.com/0Svmj4C.png

http://i.imgur.com/77gyquq.png

http://i.imgur.com/2JvAI86.png

25 comment [s]:

Nur Sabrina said...

suka nombor 1 2 3 :)

intan nursyafiqah said...

wooo !! cmel nye~ hehe...XD cntik2 :D

Goo Hye Min said...

comel comel ye belaka >.< jeles meh xD

mazni said...

header no 1 tu lawa. btw hasil freebies akak semua lawa-2 :D

Nurul AtiQah said...

@Thanks all :)

Ween said...

mrsbyunghun XD thanks akak. comel gilaaaa ;_;

★Anis Azman★ said...

akak.. nnty ada header request part 3 kan? :/

wanaridzz said...

waa..cantek,

✿ʎɹɐuıpɹo Alyaa ✿ said...

thanzs akk buat kan header no.1 tu..

rdn min's said...

cntiknyaa header no 3 tu ;~~;

Nurul AtiQah said...

@Ween : Hehe, gomawo ^^
@★Anis Azman★ : Yup. ada :)
@wanaridzz : ThanGYU~

@✿ʎɹɐuıpɹo Alyaa ✿ : U're welcome :)
@rdn min's : Thanks. hehe ^^

Ween said...

cheonma ^^ ween baru tukar skin. comel je header tu hehe

Arrien ::@man!:: said...

wahh..nice..anyway thankz sis.. arrien ambik yea header yang arrien mntk tu ;D

Nurul AtiQah said...

@Ween : Thanks again, btw sorry sebab tak ikut saiz yg ween nak :/
@Arrien ::@man!:: U're welcome,ok ambil la :)

Ween said...

eh takpe. ween boleh ejas balik ape yang patut XD

★Anis Azman★ said...

ehehe.. jangan lupe ea kite punye :D peace ^^Y

BE AWESOME K-POP said...

Unnie XD saya amek yang eiytao tu ^^ Ada Tao aummmm XDDD Terima kasih Unnie XD Kiss kiss kiss you :**

Nurul AtiQah said...

@Ween : Owh, haha okay :D
@★Anis Azman★ : Ok. next part ^^
@BE AWESOME K-POP : Ok, ambil la. Sama-sama, saeng. LOL *kiss back*

ΛΛΛ ❤ said...

akak, tolong buatkan header untuk saya. nak jugak. Nak tajuk great stalker. Letak gambar apa-apa jer. Tak kisah lah. Tapi background blog saya warna pink. Akak singgah lah ye :) http://areyouagreatstalker.blogspot.com Thanks akak :D

Fujiwara Chiaki said...

thanks akk ! lebiuu lah <3 suka sangatt :)

✿ʎɹɐuıpɹo Alyaa ✿ said...

akk jgn buang lgi tau header tu..nak pakai mse blogskin baru..:)

nanieteukie said...

Akak nak tanya font apa ea akak guna for MrsByunGhun and Niha tu ? :*

Dania Mazlan said...

Wah cantik :D

Nurul AtiQah said...

@ΛΛΛ ❤ : Request dah tutup dik, tp takpe la, akak cuba juga klau sempat :)
@Fujiwara Chiaki : U're weclome. hehe :)

@nanieteukie : Font "Roundabout"
@✿ʎɹɐuıpɹo Alyaa ✿ : Ok, akak tak buang~
@Dania Mazlan : Thanks :)

Hyun Min said...

Thanks unnie :3