Freebies : Cursor {Running Man}


Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Hai semua. Hari ni tieqa nak bagi freebies cursor Running Man. Simple je. Kalau nak guna. Silakan. Jangan lupa tinggalkan comment sekali. ThanGYu.









44 comment [s]:

Ira Syiqin said...

semua comel

AimitoSehah said...

rasa nakk ambil je semua . cantik sangat . saya nanti akan ambil satu ye ?

Nurul AtiQah said...

@Ira Syiqin : Thanks :)
@AimitoSehah : Thanks, ambil la ^^

Ween said...

kak, macam mana nak buat love colourful tu+ T.T

Ween said...

* ?

Nurul AtiQah said...

@Ween : Layer > Layer Style > Color Overlay

Hanis Farhana said...

Akak, saya nak tanya. Apa nama font yang akak guna untuk buat cursor ni?

Aina Diana said...

Macam mana nak letak dekad blogg? And then, font tu gune pe?

Nurul Anisah said...

Saya guna ye cursor ni.Terima kasih :)

Nurul AtiQah said...

@Hanis Farhana : Font "Silkscreen"
@Aina Diana : Click image utk dapatkan URL. font "Silkscreen"
@Nurul Anisah : Guna lah. sama2 :)

Ween said...

okay thanks ^^

Nur Amni said...

kak ,saya ambik cursor jong kook oppa ya !..semua cantik.. ><

Ween said...

ween dah buat macam yang akak kasitau tu tapi ween tak reti colour love tu ;_;

Dania Mazlan said...

Akak saya pon nak jugak..buat nama daniamazlan..pliz :D

Dinaaaaa' said...

Ambil runningman ye ?

intan nursyafiqah said...

unnie tiqah~ hehe...adik guna eh ??

PuteriVampire said...

Ambik satu :)

eriana.9397 said...

sy guna :)

Nurul AtiQah said...

@Ween : Step yg akak bg tu, utk color love tu lah. cer try lagi :)
@Dania Mazlan : Nak eh? Next time tau. hehe
@All : Silakan. Ambil la ^^

anissyahirah said...

akak, saya ambil satu eh yang 'runningman' tu. comel sangat. lain kali kalau akak buat nama penuh diaorang boleh tak?

Aina Diana said...

Thanks. tapi kak, nak buat cursor tu kat mana?

Dania Mazlan said...

okey kak :D

Hanis Farhana said...

Terima kasih sebab bagitahu:)

Nurul AtiQah said...

@anissyahirah : InshaAllah, nt free tieqa buat
@Aina Diana : U're welcome, dekat photoshop
@Dania Mazlan &Hanis Farhana : Sama-sama :)

Mїss ₭ooкїℰ ツ said...

Assalamualaikum. Kak TieQa boleh tak tlg buatkan Header ReQuest Running Man? Tapi , Tulisan Running Man tu kalau buat tulisan Rainbow boleh x ? Kalau kak baik tolong buatkan Header Running Man yee . :D Thankss :)

Iya said...

amik datu. thanks :)

Miss Mastura said...

ambil JONGKOOK yer :)
감사 ^^

Ainin Sofea said...

Ambik yang RUNNINGMAN :)

Nurul Husna said...

husna guna kawangsu punya ye.. comel. !

Luhan's wifey said...

amek 1 . thanks :)

Nur Shafiqa said...

Amik satu :)

yaya c domo said...

ambik dua ya.. "runningman" dengan "jihyo"

AmirahSyafiqah ♥ said...

saye ambik yang jihyo tu. comella ! kwangsoo ke kwangsu ?

Lollipop Girl said...

Mcm nk ambik smua jerk..tpi tk leh..rugi nyer..Running Man Daebak!

pororo dihatiku said...

Hi :) saya amik dua ye

Najla Najihah said...

Annyeong :D najla amik yg RUNNINGMAN tu ehhh. cute :3 terima kasih

Anint58 said...

Saya ambil kwang soo ~ terima kasih !

syahirah yusri said...

akak saya amik jihyo tau ~ tq

//likeastar said...

Saya ambil Gary ya :)

Syaniz _Syaza said...

amik runningman tau. nice cursor. love it.

myro afif said...

Ambil Satu ok...

Nor Syarina Nisha said...

Ambil satu yee . Yang Kwangsu tu :3 Thanks .

Nur Raihanah said...

sayaaa gunaaa yaaa. hehee

Nur Raihanah said...

sayaaa gunaaa yaaa. hehee