Freebies : Top Button \Part13/

Tumblr_m6o4m9pt6k1rzk85jo1_500_large

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Selamat Hari Raya! Fuh! penat. Baru je balik beraya ni. Tapi still sempat untuk hupdate blog. Keke. Okay lah hari ni tieqa nak bagi freebies top button pulak. Tapi top button ni bukan tieqa yang buat, tieqa ambil dari tumblr. So credit dkt owner yang buat ni.


image
http://i.imgur.com/ctfAT.png

image
http://i.imgur.com/kJy8k.png

image
http://i.imgur.com/Y8lYx.png

image
http://i.imgur.com/5JWxB.png

image
http://i.imgur.com/Y44mf.png

image
http://i.imgur.com/Uawxf.png

image
http://i.imgur.com/hJkqR.png


10 comment [s]:

aze alia said...

unnie buat sendiri ke? OMGee comel. aze ambil satu okay? :D

Nurul AtiQah said...

@aze alia : Eh tak tak, unnie amik dkt tumblr je..keke, okay :)

Hawa Faqihah said...

amek satu yee..mekaseh :D

Nnajwa waa said...

amik satu

finawoosh said...

cantik,amik satu.Thanks,

MrsChoi said...

amik satu, kamsahamnida :)

Gadis Iman said...

ambil satu

nurul farihah anuar said...

benda ni nak letak kat mana? hmm :/

Nurazlan Azmi said...

Thank you^^

njwa said...

ambik satu tau, thanks :)