Freebies : Kpop Cursor (EXO-K & INFINITE)

Tumblr_lsfaveatxm1qjc8de_large

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Tieqa nak bagi freebies cursor dekat korang. Nak tak? Ok, cursor ni  tieqa buat dua group iaitu EXO-K & Infinite. Act, ni first time tieqa buat cursor yang berwarna-warni. lols. Sorry, kalau buruks -,-

 EXO-K









INFINITE










REQUEST









 * Click image untuk dapatkan URL

27 comment [s]:

♪ 슈퍼 주니어 ELF ♪ said...

hohoo !! cantik lah :)) tapi boleh miya request kyuhyun tak ? heehehe.
sorry susahkan tieqah . btw comell nieh ~

Nurul AtiQah said...

@♪ 슈퍼 주니어 ELF ♪ : Okay, nt tieqa buatkan :D

♪ 슈퍼 주니어 ELF ♪ said...

ada kyuhyun lah . terima kasih yaa :)) hehehe. comell . macam tahu tahu je suka pink colour nieh. hehehe. comell comeel

Nurul AtiQah said...

@♪ 슈퍼 주니어 ELF ♪ : Hehe, kyu oppa mesti ada, sama2 :) heee main buat je color pink tu :D

Rilakkuma-chan said...

Kamsahamnida unnie :D *bahagia gilaaaaaaaaa

Nurul AtiQah said...

@Rilakkuma-chan : Nae, cheon..hehe :)

anne lee said...

gomawo~~

nas_wooBee said...

nak amek yang Myungsoo punya tau.. cumell.. Btw, boleh tlg buatkan cursor mcm ni guna nama ( nas ) tak?

Nara Insane said...

take myungsoo . thankyou . that cursor very cute ;)

Nur Syuhada Aris said...

cantiklah.. nak request boleh?? nak nama semua ahli teen top.. :D

Normah Ichiban said...

seriously semuaa cute. take one :)

Sn Syazwina said...

Nak amik Kyuhyun !!! Thanks ^^v

Nurul Amirah Afiqah said...

comelnyer... tlg wat kan gak boleyh?? nk FT. Island ehh?

Nurul AtiQah said...

@All :Just take it :D
Bagi yang ada request cursor tu, nanti tieqa akan buatkan. tp lambat sikit la ye -,-

Naza Zakaria said...

ambik satu :)

ILyana said...

Saya ambil satu. Thank you.

soo fee said...

amik satu eh,btw comel sangat freebies nih >.<

Mrs. Sarah said...

ada kyuhyun. :D nak amek

Inspirit_Newclears said...

sye nk amek namstar yer??

INTAN said...

saya ambil satu ek? thankyouuu :)

Fazr!n-Yoseob!e said...

Comel nye ! tpi sy nak request boleh? nak yg Minhyuk dan Ilhoon punye.kalau boleh buat yg warna-warni ea..klau xleh xpe.. Kamsahamnida :)

nur qamarina said...

saya amek satu :D

SophiaFyne said...

take kai

Kamila Husna said...

Nak myungsoo !! thanks ~~

Piqa Baekhyun said...

Piqa amek Baekhyun ;D

Fatin Nur'Aqillah said...

SAyaaa amikkk D.O

Shahrenadhirah sabtu said...

Saya ambil satu yaa :)