Contest : Blog Paling Awesome


Assalamualaikum. Hai. Tieqa ditag oleh Atique untk join contest ni. Thanks. wahh nmpak menarik. Korg nak join tak? Jom la join. Click je banner kat atas tu.
1. Warganegara Malaysia
2. Mempunyai Blog
3. WAJIB Follow blog APIS and FIFAH *bagi mudah kami beritahu update contest nak follow klik je nama tu*
4. Tekan button like FB apis dan Gades Pizza fifah . *tak wajib , tapi di galakkan*
5. Buat satu entry bertajuk "Contest : Blog Paling Awesome".
6. Letak banner di atas dan link kan ke entry Apis (Jika anda dari blog Apis) ke entry Fifah (Jika anda dari blog Fifah)
7. Hantar link entry korang ke ruangan komen entry ini  (Jika anda dari blog Apis komen dekat entry ini) dan (Jika anda dari blog Fifah komen dekat entry beliau  )
8. Sebarang link tidak diterima melalaui cbox .
9. Contest bermula dari 1 JUNE 2012 . tarikh tutup akan diberitahu kemudian
10. Contest ini automatik akan terbatal jika penyertaan kurang dari 30 .


1 comment [s]:

Hafiz Zulkafly said...

terima kasih sudi join :)
contest dah tutup .
so boleh check penyertaan dekat sini :
http://hafizzulkafly.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome-tutup-sudah.html