Hiatus ;

Tumblr
Assalamualaikum. Hai. Tengok tajuk. Ya. Kenapa tiba-tiba? Hari tu kata nak update blog ni kan ?Sorry awak semua, tieqa rasa nak berhenti berblogging buat masa ni. Sebab susah nak cari masa untuk update ni semua, since ada komitmen lain yang menyukarkan tieqa untuk aktif macam dulu. Starting on next year, maybe tahun yang agak busy.

Kepada yang masih sudi singgah blog ni, tengok tutor and freebies dekat sini. Terima kasih banyak. Nak guna or share tutobies ni dipersilakan. Saya izinkan. Tbh, rasa berat pulak nak tinggalkan blog ni tanpa sebarang update. Maaf drama pulak dekat sini. Tapi memang betul. Minta maaf sangat. Ingat nak private blog ni, tapi takpe la.
Nway, korang still boleh contact tieqa dekat facebook, twitter, instagram, ask.fm. [@atiqahjaidin ] Semua username yang sama. aha. So, that's all. Thanks follow, singgah, guna tutobies dekat blog ni. InshaAllah jika diberi keizinan tieqa akan aktif berblogging, tapi tak tahu bila. Sekian. As'salam.

4 comment [s]:

I am Eyah said...

Akak Tieqa, saya pun sama. Rasa berat hati nak biarkan blog saya berhabuk T_T saya fans akak no.1. everyday saya stalk blog akak :')

aisyah adli said...

bile nak buat comeback?? huhu T^T rindu

MILx HASHIM said...

singgah : http://jmbelog.blogspot.my/

Nur Musfirah said...

sis, tapi jgn biarkan terus berhabuk ya :)
im waiting for you to comeback.
Huhu.
Thanks for all tuto :)
Goodluck sis .